Shein indirimli ürünler

Günlük giriş ile daha fazla puan toplanabiliyor, 121 puan ile 230tl ye ürün alabilirken, 239 puan biriktirip 160tl ye düşürürebildim. 2-3 hafta daha puan kasıp 70-80tl ye düşürmeyi hedefliyorum. ürün alma aceleniz yoksa puan toplayıp daha ucuza alınabilir.

Bilgi sahibi olan varsa bir yardımcı olabilir mi? Bir tane kablolu kulaklık almak istiyorum indirimlerle ve fiyatlarla 100-200 tl civarına inen kaliteli bir kulaklık önerebilir misiniz? Ayrıca mousepad de önerisi de iyi olur ve grip tape / skatez alınır mı? @RPchepfoxCS hocam konu sahibi sizsiniz bir bilginiz varsa

Attack Shark CM03 teslimat şubesine ulaşmış tahminimce yarın elime ulaşır , yaklaşık 600 TL'ye almıştım.

Bu siteyi gözüm tutmadı. Bana göre değil. Ben tam gaz Temu'ya devam :D 3 hesaptan verdiğim sipariş böyle gözüküyor. Üstelik sitede ürün hala satışta. Fazla indirim olduğu için uyanıklık yapıyorlar gibi.

1757612811699.webp

Son düzenleme:
Bilgi sahibi olan varsa bir yardımcı olabilir mi? Bir tane kablolu kulaklık almak istiyorum indirimlerle ve fiyatlarla 100-200 tl civarına inen kaliteli bir kulaklık önerebilir misiniz? Ayrıca mousepad de önerisi de iyi olur ve grip tape / skatez alınır mı? @RPchepfoxCS hocam konu sahibi sizsiniz bir bilginiz varsa
forumda ayrı kulaklık konusu var, cm02 cm03 mousepad olur. kendim cm02 kullanıyorum fena sayılmaz. grip tape ile skateze bir şey diyemem daha kullanmadım, 30-40tl bandına ne kadar kötü olsada bedava sayılabilecek fiyata sahipler.

skatez ucuz ama bence çok kötü daha takmadan bana çok pürüzlü geldi

Attack Shark CM03 teslimat şubesine ulaşmış tahminimce yarın elime ulaşır , yaklaşık 600 TL'ye almıştım.
Gri hologramli olan mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben deneyemedim kutusunda duruyor bir fikrim yok da o neymiş iade süreci falan kötü olmuş
Çin'den gelen ürünlerde hep böyle oluyor dedi il ilçe bilgisi kaybolmuş bu yüzden eksik adresten teslim edemiyorlar. Tam iade sürecine girdi m.h aradım. Bir daha girdi bir daha aradım bu sefer şube doğru yarın veya cts gelecek. İlgileniyorlar ama helal olsun. Diğer firmalar olsa şubeden al yoksa iade olacak derlerdi eminim. Bir MP için de o kadar mazot yakamam :)

Gri hologramli olan mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin'den gelen ürünlerde hep böyle oluyor dedi il ilçe bilgisi kaybolmuş bu yüzden eksik adresten teslim edemiyorlar. Tam iade sürecine girdi m.h aradım. Bir daha girdi bir daha aradım bu sefer şube doğru yarın veya cts gelecek. İlgileniyorlar ama helal olsun. Diğer firmalar olsa şubeden al yoksa iade olacak derlerdi eminim. Bir MP için de o kadar mazot yakamam :)
Gri model değildi , diğeri.

telefon şarj kablosu falan alınmaz sanırım buralardan. MFI lisans vs. yazıyor ama vasatın vasatı gibi geldi ürünler genel olarak :D var mı alıp kullanan fikir sahibi olalım?

telefon şarj kablosu falan alınmaz sanırım buralardan. MFI lisans vs. yazıyor ama vasatın vasatı gibi geldi ürünler genel olarak :D var mı alıp kullanan fikir sahibi olalım?
essagerin 240lik kablolsu geldi baya kaliteli.
ugreen kabloları da var onlar da aynı şekilde.

Geri