Bilgisayardan yapınca daha kolay oldu hocam sağolun. Bu pakette dizi ve film izlenmiyor mu giremedim de.Tod'a girip sağ üstten hesabım bölümüne gelin. Orada kupon kodum var kısmına tıklayıp kodu giriniz.
Yüksek ihtimal izlenmiyor. Premier Lig bile izlenmiyor. TV Kanalları. Trendyol Süper Lig ve 1.Lig izleniyor.Bilgisayardan yapınca daha kolay oldu hocam sağolun. Bu pakette dizi ve film izlenmiyor mu giremedim de.
Sevinmiştim bayağı ama olsun.Yüksek ihtimal izlenmiyor. Premier Lig bile izlenmiyor. TV Kanalları. Trendyol Süper Lig ve 1.Lig izleniyor.
HayırBuldun mu
Benim bugün 3. gün ilk gün yaptıktan sonra bir pop up sayfası çıkmıştı 3 günün birini tamamladınız diye, 2.gün öyle bir ekran gelmedi aynı şekilde 3.gün bugün de gelmedi ilerleme mi nerden görebilirim birde kod telefon numarasına mı geliyor?teşekkürler kod geldi bugün pazar ilk denemiştim.
İlerleme görünmüyor. Kod SMS olarak numaranıza geliyor.Benim bugün 3. gün ilk gün yaptıktan sonra bir pop up sayfası çıkmıştı 3 günün birini tamamladınız diye, 2.gün öyle bir ekran gelmedi aynı şekilde 3.gün bugün de gelmedi ilerleme mi nerden görebilirim birde kod telefon numarasına mı geliyor?
ilerleme doğru göstermiyor dikkate almana gerek yok. sadece ilk gün tel numarası girdim kayıt oldum. Sonra her gün görevi yaptım 3. gün yandex sms attı direkt kendisi kodu yolladı.Benim bugün 3. gün ilk gün yaptıktan sonra bir pop up sayfası çıkmıştı 3 günün birini tamamladınız diye, 2.gün öyle bir ekran gelmedi aynı şekilde 3.gün bugün de gelmedi ilerleme mi nerden görebilirim birde kod telefon numarasına mı geliyor?