İkinci el piyasası neyin kafasını yaşıyor?

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,206
Şimdi öncelikle bu satıcının değil o fiyata alanların suçu o fiyata satamasalar o fiyatlara koymazlar ama şunu çok merak ediyorum örneğin ryzen 5 5600 almak istiyorum, ihtiyacım yok ama upgrade etmek için. Sıfırdan sistem dizen benden daha çok kafayı yer bu piyasada şu an. Her neyse tray olarak adam garantisiz ryzen 5 5600'ü koymuş 3500 liraya,3400 liraya falan. Yav arkadaşım 4k ya taksitle garantilisi alınıyorken sen ne yaşadın da garantisiz ikinci el ürünün o fiyat eder kanaatine vardın. Ne biçim bi kafa yapınız var... Vazgeçtim almıyorum bir şey dgdfgdfg

2. Ele param yetmedi sıfır aldım mevzusu üretimi durmuş ürünlere sıfırı 20k ben 10kya satıyorum falan yazıyorlar kendisi 5kya almış yeni serisi 7k fıkra bu kadar

Şimdi öncelikle bu satıcının değil o fiyata alanların suçu o fiyata satamasalar o fiyatlara koymazlar ama şunu çok merak ediyorum örneğin ryzen 5 5600 almak istiyorum, ihtiyacım yok ama upgrade etmek için. Sıfırdan sistem dizen benden daha çok kafayı yer bu piyasada şu an. Her neyse tray olarak adam garantisiz ryzen 5 5600'ü koymuş 3500 liraya,3400 liraya falan. Yav arkadaşım 4k ya taksitle garantilisi alınıyorken sen ne yaşadın da garantisiz ikinci el ürünün o fiyat eder kanaatine vardın. Ne biçim bi kafa yapınız var... Vazgeçtim almıyorum bir şey dgdfgdfg
Neredeyse her şey için bu şekilde saçma sapan fiyatlar var. Hatta bazı kişilerin sıfır fiyatının üzerine sattığını bile gördüm.

Son düzenleme:
r5 5600x almıştım 1-1.5 ay önce 3100 TL'ye o iyi düşmüştü. Ayrıca 6000 TL'ye rx 550 satan bile var dostum :D herkes malını en iyisi sanıyor.

İnternet kullanmayı bilmeyen bir dünya insanın cehaletine güveniyorlar.

r5 5600x almıştım 1-1.5 ay önce 3100 TL'ye o iyi düşmüştü. Ayrıca 6000 TL'ye rx 550 satan bile var dostum :D herkes malını en iyisi sanıyor.
Tabii satarken onun malı en iyisi ama alırken milletin malını ölü fiyatan almaya çalışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse her için bu şekilde saçma sapan fiyatlar var. Hatta bazı kişilerin sıfır fiyatının üzerine sattığını bile gördüm.
Kanka adam birde fiyatını öldürdüğümü iddia etti gerçekten bazı insanların hakkı kötek.

Tabii satarken onun malı en iyisi ama alırken milletin malını ölü fiyatan almaya çalışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka adam birde fiyatını öldürdüğümü iddia etti gerçekten bazı insanların hakkı kötek.
eski işlemcim r5 3600+fana 900tlye alabilirim falan yazıyorlar :D

eski işlemcim r5 3600+fana 900tlye alabilirim falan yazıyorlar :D
O tayfa bambaşka zaten alıp kendi satacak. Hadi alıp sat tamam ama bari ederi neyse ona sat be adam sende ucuza aldın zaten. İkinci el 5600x 4k ya koymuşlar sıfırı 4.5k dfsdfsdfsdf ya sabr.

Sadece pc muhabbetlerin de değil ki diğer alanlarlarda da millet kafayı yemiş 2. el de isteyen istediği fiyatı koyar olmuş sorsan sanane kardeşim serbest piyasa diyip geçiştiriyorlar rezillik cidden

Bu aralar ikinci el ekstra tatsız. Ya 5 liralık mala "1.250 lira + 12'li kağıt havlu verebilirim" yazanlar var ya da sıfırı 10 lira olan mala "son fiyat 11.250 olur" yazanlar var. Milletçe kafayı yemiş durumdayız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri