En iyi teknik servise sahip laptop markası ve 20.000-TL iş için laptop önerisi.

B0LLD

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar selamlar,
Sadece ofis ve internet işlemleri için gerekli 20K bütçeye bir laptop alacağım. Aklımda aşağıda linkini bıraktığım ürün var ama laptoplardan hiç anlamadığımdan dolayı sizden yardım isteme ihtiyacı hissettim. 16 RAM, FHD ve en az 512 SSD olması benim için önemli. Ama teknik servis teknik servis ağının da iyi olması benim için önemli. Yardımlarınızı rica ediyorum, şimdiden herkese teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar,
Sadece ofis ve internet işlemleri için gerekli 20K bütçeye bir laptop alacağım. Aklımda aşağıda linkini bıraktığım ürün var ama laptoplardan hiç anlamadığımdan dolayı sizden yardım isteme ihtiyacı hissettim. 16 RAM, FHD ve en az 512 SSD olması benim için önemli. Ama teknik servis teknik servis ağının da iyi olması benim için önemli. Yardımlarınızı rica ediyorum, şimdiden herkese teşekkürler.

Asus ve Teknik yan yana olmamalı aynı zamanda sorunsuzu da çıkar :D

Arkadaşlar selamlar,

Asus'un 2008 çıkışlı laptopuna sahibim. 1 kere servise göndermedim. Arada sırada fan ve macun bakımını kendim yaparim o kadar. Laptopu temiz kullanıyorsan sıkıntının olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar selamlar,

monster önerebilirim ister bayisine götür bakım yaptır ister kargola öyle gönder (kargo parasını gidiş-dönüş ) kendileri karşılıyorlar 6 ayda 1 ücretsiz bakım hakkın var diye biliyorum

Bütçemi aşıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monster önerebilirim ister bayisine götür bakım yaptır ister kargola öyle gönder (kargo parasını gidiş-dönüş ) kendileri karşılıyorlar 6 ayda 1 ücretsiz bakım hakkın var diye biliyorum
20K bütçeye monster yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri