- Konu Sahibi Konu Sahibi
kral wifi 5ghzyye geçtiğimde telde evin herhangi biryerinde 300mbps alıyorum 40a yakında upload var ama cat6 kablom 500lük veremiyor dandik herhalde cat 6 en iyi cat 6 nasıl olur özellik açısından
kral wifi 5ghzyye geçtiğimde telde evin herhangi biryerinde 300mbps alıyorum 40a yakında upload var ama cat6 kablom 500lük veremiyor dandik herhalde cat 6 en iyi cat 6 nasıl olur özellik açısından
wifi 300e yakın veriyor ama pcye oSistemden vermiyorlar o zaman![]()
kral kargoyla beklemek istemiyorum ya yüzyüze nasıl anlarım en iyisi olduğunu
Kalın olan ve altın uçlu olanlardan tercih edebilirsinde çevrendeki pc ve elektrikçilerde düz cat6dan fazlasını bulacağını pek sanmam istanbulda değilsenwifi 300e yakın veriyor ama pcye o
kral kargoyla beklemek istemiyorum ya yüzyüze nasıl anlarım en iyisi olduğunu
geçen arkadaşın başına geldi adamın cat 6 kablosunun verdiği hız 100 cat5 kablosunun verdiği hız 200 dipnot! tarifleri 200lükKalın olan ve altın uçlu olanlardan tercih edebilirsinde çevrendeki pc ve elektrikçilerde düz cat6dan fazlasını bulacağını pek sanmam istanbulda değilsen![]()
elektrikçiden kendi ambalajında cat6 aldım 2 tane 200 veriyorgeçen arkadaşın başına geldi adamın cat 6 kablosunun verdiği hız 100 cat5 kablosunun verdiği hız 200 dipnot! tarifleri 200lük
o nasıl olacak işe yararmı wifide nerdeyse 500 alabiliyorum yani uzaklık ve telefonla alakalı ama pcye bilemedimOlabilir. Arkadaşın dediği gibi farklı kablo ile denemekte gerekir.
Birde Ont'yi resetleyin.
wifi hemen hemen 300 garanti uploadda 40 sabit birde bu sekme nerde senin ss olarak attığınKüçük kutu var; arkasında ufak delikten ince bir şeyle resetlersiniz.
Kablosuzda 500 çıkınca upload kaç çıkıyor?
Ethernet ayarlarınıza göz atın.
Alıntıyı görüntüle
evinde tek cihaz mı var çift cihaz mıarkadaşlar fiber kurulumu yapıldı tarifede hızım 500lük ama pcye 100mbps geliyor ne yapmam lazım
2 cihaz var 1 modem birde fiber cam kablonun bağlandığı cihaz ismi ont herhaldeevinde tek cihaz mı var çift cihaz mı