Hocam kullananlardan hiç donma kasma gibi sorunlar gördünüz mü zaten ders çalışmak için alacağım.Bu fiyat bandında bence en iyisi
Bende var kullanıyorum. Donma kasma tabii ki yok İşlemcisi çok güçlü ekran 144HZ ve o akıcılığı hissediyorsunuz. 120 den bile akıcı olduğunu hissediyorum. Tableti ilk açılıştan sonra 2-3 tane sistem güncellemesi yaptı falan o zaman biraz donuyordu ama ilk açılış olduğu için normal. Bende ders için kullanıyorum kalemi de gayet iyi kablolu şarj oluyor ama yaklaşık 12 gün önce aldım daha dün şarja taktım yani şarjı çok uzun gidiyor basınç hassasiyeti de var. Tek sıkıntısı ekran koruyucu ve kılıf bulmaz biraz zor ekran koruyucusunu Türkiye’den aldım ama kılıfların hepsi yurt dışından geliyor.Hocam kullananlardan hiç donma kasma gibi sorunlar gördünüz mü zaten ders çalışmak için alacağım.
Teşekkürler bende alacağım o zaman kılıfı da bir şekilde halledebilirim. Sizdeki tablet mat ekran mi koruyucu takınca sıkıntı oldumuBende var kullanıyorum. Donma kasma tabii ki yok İşlemcisi çok güçlü ekran 144HZ ve o akıcılığı hissediyorsunuz. 120 den bile akıcı olduğunu hissediyorum. Tableti ilk açılıştan sonra 2-3 tane sistem güncellemesi yaptı falan o zaman biraz donuyordu ama ilk açılış olduğu için normal. Bende ders için kullanıyorum kalemi de gayet iyi kablolu şarj oluyor ama yaklaşık 12 gün önce aldım daha dün şarja taktım yani şarjı çok uzun gidiyor basınç hassasiyeti de var. Tek sıkıntısı ekran koruyucu ve kılıf bulmaz biraz zor ekran koruyucusunu Türkiye’den aldım ama kılıfların hepsi yurt dışından geliyor.
Bendeki mat ekran ekran koruyucu takınca sıkıntı olmadıTeşekkürler bende alacağım o zaman kılıfı da bir şekilde halledebilirim. Sizdeki tablet mat ekran mi koruyucu takınca sıkıntı oldumu
Bendeki mat ekran ekran koruyucu takınca sıkıntı olmadı
Bendeki mat ekran ekran koruyucu takınca sıkıntı olmadı
Valla hiç dokunmadım adaptöre aldığımdan beri prizde duruyor şarj bitince takıyorum. 45W olduğu için ısınması normalHocam bende aldım da şarja taktım adaptör biraz ısınıyor normalmi sendede varmı bu durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende aldım da şarja taktım adaptör biraz ısınıyor normalmi sendede
Hocam ekranda biraz bulanıklik varmı sendede tahminimce mat ekrandan ama mesela YouTube da bazı şeyler izlerken çok net gelmiyor gözüme ya da bazı renklerValla hiç dokunmadım adaptöre aldığımdan beri prizde duruyor şarj bitince takıyorum. 45W olduğu için ısınması normal
12 saatte %5-8 arasında falan yiyor genelde. O kadarlık bir fark yok. 1080p kısmı ise aslında zamanla alışılıyor.Anladım 1080p olan şeylerin kötü görüntü vermesi bence can sıkıcı çünkü hem eski diziler olsun yeni diziler olsun youtube videoları olsun coğu hala 1080p. Bu arada aynı sitede şunu da yazmıştı: Tableti Gece bıraktığımda sabaha kadar kullanmama rağmen şarjı %10 un altına düşüyor kendi kendine pili bitiyor demiş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
Şu garanti olayını nasıl düzelttin reisBir sorun olursa yaz. Bu fiyata en iyisi. Benim konumda bazı kötü şeyleri abartmışım. Diğer arkadaş da okursa hak verir diye düşünüyorum.12 saatte %5-8 arasında falan yiyor genelde. O kadarlık bir fark yok. 1080p kısmı ise aslında zamanla alışılıyor.Anladım 1080p olan şeylerin kötü görüntü vermesi bence can sıkıcı çünkü hem eski diziler olsun yeni diziler olsun youtube videoları olsun coğu hala 1080p. Bu arada aynı sitede şunu da yazmıştı: Tableti Gece bıraktığımda sabaha kadar kullanmama rağmen şarjı %10 un altına düşüyor kendi kendine pili bitiyor demiş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
Direkt Lenovo Vantage uygulaması yüklü geliyor bu uygulamada güncelleştirmeleri, varsa onarım sürecini, bize ulaşın kısmı ve garanti süresi gibi özellikler var(kenarda duruyor kullanmıyorsun %99) o uygulamada bize ulaşın kısmında devam edip yanlış garantiyi düzeltin kısmı oluyor. Model no ve pdf olarak faturayı atıyorsun maks 2 gün içinde halloluyor.Şu garanti olayını nasıl düzelttin reis