Tercih meselesi desiğim gibiDostlar ikisi arasında kaldım hangisi alınır yardımcı olursanız güzel olur.
Evet hocam E sporcu değilimde baya kararsız kaldımesporcu değilsen HS80. Arada direk sürücü kalite farkı var.
Bu eski model kanka ses kasma icin falan alıyorsun cloud 3 al ben yeni nova7 aldım iade ettim muhtemelen bende cloud 3 alacağımEvet hocam E sporcu değilimde baya kararsız kaldım
Böyle bir modelde var
Hocam denemiştim bu kulaklığı bassları acayip iyiydi Cloud 3 içinde ses kısıklığı sorunu var diyorlar.Bu eski model kanka ses kasma icin falan alıyorsun cloud 3 al ben yeni nova7 aldım iade ettim muhtemelen bende cloud 3 alacağım
Onu Microsoft üzerinden bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam onu indirip ses sorunu çözülüyor diye hatırlıyorum forumda kullanan arkadaşlar daha net bilgi verirlerHocam denemiştim bu kulaklığı bassları acayip iyiydi Cloud 3 içinde ses kısıklığı sorunu var diyorlar.
Hocam alıp haberdar edersen güzel olur,teşekkürler.Onu Microsoft üzerinden bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam onu indirip ses sorunu çözülüyor diye hatırlıyorum forumda kullanan arkadaşlar daha net bilgi verirler
İkinci el alacağım 2500TL'den başlıyor fiyati, Hyper Cloud 3'ün ise 2200TL'den piyasası başlıyor.Siz ne önerirsiniz?İkisi arasında ki fiyat farkı nedir?Eğer kabloludan bahsediyorsanız 4k hs80 e verilmez.Eski kulaklığım 1.5yıl kullandım çok premium hissettiren ve keyif veren bir kulaklık.Fakat 4k verip kablolu almak öh.
Haklısın fakat insanlarda kulak üstü kulaklık için ikinci ele girmediği için ürünü ölü fiyata alabileceğimi düşünüyordum.bende cloud 2 var basları yüksek seste pek tatmin etmiyor belki ben kulaklığı kafamı sıkmasın diye biraz açtığım ve kadife pedlerini kullandığım içindir konfor olarak fazlasıyla 10 numara 10 yıldız sesler gayet net ve temiz 2. el almanı istemem çünkü kulaklık kişisel bir alet kulak üstü olsa bile insanların nasıl kullandığını bilemezsin cloud 3 tavsiyemdir sürücü farkı vs falan olabilir ama kulağınla hissedilecek kadar fark olduğunu zannetmiyorum