Xiaomi Pad 7 Pro Alınır mı Alınmaz ise Altenatifi Nedir ?

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Dostlarım üniversite için tablet arayışındayım not alma ve teknik çizim için İnşaat mühendisliği okuyorum ve tablet arayışına girdim. Uzun süre araştırdım ve huawei ve xiaomi çıktı lakin google desteği olmaması beni yorabilir bu arada matepad 11.5 kullanıcıyım xiaomide o dert yok google desteği var karar veremedim huawei kalemi çok daha güzel ama xiaomininkide samsungu kadar kötü değil. Sizce alınır mı gen3 işlemci yeter mi ?

ayrıca mi15 almayı düşünüyorum

Dostlarım üniversite için tablet arayışındayım not alma ve teknik çizim için İnşaat mühendisliği okuyorum ve tablet arayışına girdim. Uzun süre araştırdım ve huawei ve xiaomi çıktı lakin google desteği olmaması beni yorabilir bu arada matepad 11.5 kullanıcıyım xiaomide o dert yok google desteği var karar veremedim huawei kalemi çok daha güzel ama xiaomininkide samsungu kadar kötü değil. Sizce alınır mı gen3 işlemci yeter mi ?
Teknik çizim için paper matte tabletlere bakabilirsin. Yazımı daha güzel.

samsungun kalemi kötü mü ben yeni kalemi çok beğendim tam kurşun kalem gibi

pad 7 pro alacağınıza hem aksesuarları yanında olan hemde ekran ve kalem konusunda daha memnun edicek olan honor magicpad 2 yi öneririm

pad 7 pro alacağınıza hem aksesuarları yanında olan hemde ekran ve kalem konusunda daha memnun edicek olan honor magicpad 2 yi öneririm
öneriniz çok güzel hem oled ve ekran gövde ile mühteşem bir performans veriyor ama google desteği yok gbox ile çok zorlandım emin olamıyorum

öneriniz çok güzel hem oled ve ekran gövde ile mühteşem bir performans veriyor ama google desteği yok gbox ile çok zorlandım emin olamıyorum
honorlarda google desteği var hocam
huaweilerde yok
honor android 14 ile geliyor tamamen google destekli

hemen bir araştırayım
bende honor telefon kullanıyorum yazılım kalitesi olarak sadece şunu söyleyim
Huawein google olan versiyonu olarak düşünebilirisiniz
kalemi ekran hissi falan birebir aynı

peki aksesuarlı şekilde nerde sattılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca mat ekran değil sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaominin ppi değeri çok daha iyi fark yaratır mı