Format atmaktan çok korkuyorum.

Dediğinizi tam anlamadım fakat windows kurulu diski silmek daha sağlıklı olur, belki de şarttır. Çünkü 2 adet windows boot olacağı için sistem çakışır. Sildiğiniz disk ayrılmamış alan olarak listede gözükür, yeni diyerek tekrardan oluşturabilirsiniz.
Hocam tamamdır bir arkadaşa sordum o söyledi şimdi de bitlocker çözülüyor.

Bi ara elektrik giderse yandınız öldü bitti falan diyorlardı hocam. Onun yüzünden 1 sene format atamadım korkudan
Kim diyormuş ya. Max SSDA'ye zarar gelebilir o da normaldr gitse de aynı

8 senedir kullandığım dizüstü. Hiç format atmadım. Tıkır tıkır çalışıyor. Bir sürü de kişisel dosyam var. Senin önemli bir şeyin yoktur. Kaybedecek te bir şeyin yok.

Eskiden bende garip garip paranoyalara giriyordum. At gitsin bişey olmaz. Diskin içindeki veriler önemsiz ise format kısmında diski silip yeniden oluşturarak kullanabiliyorsunuz. Hiç o topa girmem derseniz formattan önce bitlocker kapatın. Disk ne kadar dolu ise o kadar uzun sürecektir, okuma yazma hızına da bağlı tabii ki.
dostum bu adam aynı ben.
her şeyden çok korkuyordum.Anakartı ellersem bozulur mu diye falan korkuyordum.Ama bakıyorsun bir iki kere ramini çıkar tak yap veya ekran kartını bir de üstüne format falan gibi garip şeyler yap valla hiç korkulcak bir şey yokmuş vay benim halime diyorsun

dostum bu adam aynı ben.
her şeyden çok korkuyordum.Anakartı ellersem bozulur mu diye falan korkuyordum.Ama bakıyorsun bir iki kere ramini çıkar tak yap veya ekran kartını bir de üstüne format falan gibi garip şeyler yap valla hiç korkulcak bir şey yokmuş vay benim halime diyorsun
Ben kasaya dokunmaya korkarken geçenlerde baştan kasa topladım. Cesaret ve tecrübe önemli.

Kapatılabilen bir özellik, zorunlu olduğunu nereden çıkardınız
Yani kurulumda zorunlu bir özellik sadece rufus bunu bypass yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 senedir kullandığım dizüstü. Hiç format atmadım. Tıkır tıkır çalışıyor. Bir sürü de kişisel dosyam var. Senin önemli bir şeyin yoktur. Kaybedecek te bir şeyin yok.
Sadece bir virüs var e-mail ile alakalı olduğunu düşündüğüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum bu adam aynı ben.
Yani tabikide haklısınız orda ben de aynı şekildeydim 1 tane paranoyam vardı o yüzden açtım konuyu.

Arkadaşlar eskidende format attım ama neden ise şu anda format atmak çok korkunç geliyor bitlocker falan da açık olunca ne yapmalıyım.
Hepinize çok teşekkür ederim motivasyonlarınız için format atabildim PC'ye en başta ne kadar heyecan da olsa tabiikide alışıyorum artık en büyük korkum falan da yalan oldu :) Korkusu olanlar hiç korkmasın heyecan normal bazı yerlerde %99 gibi takılı kalabiliyor tamamen normal hiç ama hiç takmayın max 1 saat falan sürer bu işlemler.

pro yerine home kurar bitlocker dan da kurtulursun bence oyle oluyo mu bilmiyrum ama home da bitlocker yok bildiğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,361
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri