İphone 13 Pro alınır mı?

14 Pro veya 15 altına düşme artık. 13 Pro güncelde iyidir ama eskiyor ne de olsa.

Samsung bende isterim almak ancak ekosistem var ve apple watchı samsung watchdan daha çok seviyorum. 13 pro alınır mı sizce? 15 daha güncel ama 60 fps.
Bence biraz bekleyip indirimde 16 bul daha eski serilerin geleceği pek parlak değil yeni özellikler gelmiyor yakında güncelleme de gelmez.

Minimum 4 aya alırım. Ön fikir oluşsun diye konuyu açtım uygun bir şey görürsen vs. diye. 16 proya o kadar veremem maalesef. 16nın 15den ne gibi farkları var.
Teknik açıdan çok ilerde, 2 nesil daha yeni işlemci var 8GB ram var bu sayede çok daha uzun destek alacak.

8GB den az rami olan cihazlara Apple şimdiden bazı özellikleri vermemeye başladı büyük ihtimalle ilerde gelecek hiçbir yeni özelliği ram bahanesiyle 15 ve altına vermeyecekler. Onun dışında kamera, tasarım ve pilde de ufak farklar var ama en önemlisi destek meselesi bence.

1 hafta önce 13 Pro Max aldım, Face ID çok yavaş ve çoğunlukla çalışmıyor. Parlaklık (nit) değeri yetersiz ve telefon gereğinden fazla ısınıyor. Geri iade edip 15 Pro Max aldım, çok memnunum.

1 hafta önce 13 Pro Max aldım, Face ID çok yavaş ve çoğunlukla çalışmıyor. Parlaklık (nit) değeri yetersiz ve telefon gereğinden fazla ısınıyor. Geri iade edip 15 Pro Max aldım, çok memnunum.
İKinci el aldiysan toplama olabilir 13pm

Teknik açıdan çok ilerde, 2 nesil daha yeni işlemci var 8GB ram var bu sayede çok daha uzun destek alacak.

8GB den az rami olan cihazlara Apple şimdiden bazı özellikleri vermemeye başladı büyük ihtimalle ilerde gelecek hiçbir yeni özelliği ram bahanesiyle 15 ve altına vermeyecekler. Onun dışında kamera, tasarım ve pilde de ufak farklar var ama en önemlisi destek meselesi bence.

İKinci el aldiysan toplama olabilir 13pm
Teşekkürler. Son olarak 17 nasıl?

Şimdi bu iPhone'nun bir modelinin kaç sene ömrü var? Apple, 2021'de çıkardığı telefona en fazla 5 sene mi ömür biçiyor?

Şimdi bu iPhone'nun bir modelinin kaç sene ömrü var? Apple, 2021'de çıkardığı telefona en fazla 5 sene mi ömür biçiyor?
7 yıl normal işletim sistemi güncellemesi alıyor. Sonrasında da ne kadar süre bilmiyorum ek olarak güvenlik güncellemeleri alıyor.

Yanlış anlamadıysam sıfır 14-15 alacak paran var. Onun yerine 14 Pro almak daha iyi olacaktır. Ben de 15 128GB almak yerine %87 pilli 14 Pro 256GB aldım ve çok daha memnunum. 13 Pro gibi çok arada kalan bir model almaktansa 14 Pro alıp yıllar boyunca keyif alarak kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri