TOGG T10F Satışa Çıktı!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,423
Araba kanallarını incelediğim kadarı ile araç özellik olarak T10X ile neredeyse aynı.
Daha ucuz olması için bazı özelliklerde kısılmaya gidilmesi lazım.
Deri koltuk, ekran motor gücü vb özellikler gibi.
Togg yeni üretim hattı kurmamak için galiba t10x'de ne varsa bu aracın içine koymuş.
Menzil olarak değil ama daha küçük boyutlarda hatchback, 218 beygir değilde 130 beygir gibi daha yavaş ama daha ucuza gelecek.
İşte heryeri ekran yerine onun yarısı kadar olan modeli gelmeli ki 1.3-1.4 gibi fiyatlara çıksın. En azından i10 ve clio gibi araçlarla rekabete girsin.
Hep premium kalite çıkarsa gelecek modellerde t10x ile benzer fiyata sahip olur.
Ben yapılmasın demiyorum ama en azından 130 beygirlik motor seçeneği sunulup 1.5 milyon modeli çıkabilirdi.
PSA grubu hep 130hp getirip sattı da togg neden satamasın.

WhatsApp Image 2025-09-15 at 10.19.10.webp

WhatsApp Image 2025-09-15 at 10.03.30.webp

WhatsApp Image 2025-09-15 at 09.54.50.webp

Son düzenleme:
Son düzenleme:
birisi 1.007.000 lira dan satılır diyordu başkası da burası TR yanlış yazmışsın o araba 1.700.000 olur diyordu fiyatlara bakarsak en düşük versiyon bile daha pahalı :D

haykırdım ya facede bir post paylaşmışlar 600 e çıkacak diye bir makarnacıda inanmış diyor yerli değil dediler yerli çıktı 600 olacağına inandırmış kendini millete hakaret ediyordu keşke kaydetseymişim atardım bu görselleri :D

Araç ilk çıktığında her kapıda bir TOGG olacaktı. Şimdi de diyorlar ki biz alalım diye değil, Avrupa'ya açılacakmışız! Dava dedikleri şey, bunları rezil edip ülkeyi uçuruma sürüklemek dışında bir işe yaramıyor.

Son ÖTV zammı olmasaydı en yüksek 1925 v1 uzun 1750 v2 de muhtemelen 1440 olurdu.
Aslında fiyat gene iyide tüm arabalar çok pahalandı sorun orda. Megane alacağıma şahsen 620km menzilli elektrikli bir araç alırım kapalı garajın varsa.

Ama elektrikli en büyük sorun batarya ömrü. Onla ilgili bir garanti ya da bilgi verdiler mi hocam? İşte atıyorum 200k km 8 sene gibi.

Araç ilk çıktığında her kapıda bir TOGG olacaktı. Şimdi de diyorlar ki biz alalım diye değil, Avrupa'ya açılacakmışız! Dava dedikleri şey, bunları rezil edip ülkeyi uçuruma sürüklemek dışında bir işe yaramıyor.
bizde olur mu bilmem de Almanya da her kapıda olacak gibi :D

Bu fiyatlara işleri zor. Ben zamanında t10x aldım projeye desteğimi yaptım vatandaş olarak. Bu fiyata da t10f alamam maalesef.

Ama aracın 1.5 milyonuna faizsiz kredi verirlerse 24 36 ay o zaman girerim.

Araba kanallarını incelediğim kadarı ile araç özellik olarak T10X ile neredeyse aynı.
Daha ucuz olması için bazı özelliklerde kısılmaya gidilmesi lazım.
Deri koltuk, ekran motor gücü vb özellikler gibi.
Togg yeni üretim hattı kurmamak için galiba t10x'de ne varsa bu aracın içine koymuş.
Menzil olarak değil ama daha küçük boyutlarda hatchback, 218 beygir değilde 130 beygir gibi daha yavaş ama daha ucuza gelecek.
İşte heryeri ekran yerine onun yarısı kadar olan modeli gelmeli ki 1.3-1.4 gibi fiyatlara çıksın. En azından i10 ve clio gibi araçlarla rekabete girsin.
Hep premium kalite çıkarsa gelecek modellerde t10x ile benzer fiyata sahip olur.
Ben yapılmasın demiyorum ama en azından 130 beygirlik motor seçeneği sunulup 1.5 milyon modeli çıkabilirdi.
PSA grubu hep 130hp getirip sattı da togg neden satamasın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Fiyat normal geldi 620 km menzilli tesla 3.2 m dan başlıyor. Ucuz değil kesinlikle ama pahalı da değil poloya 2 m vereceğime bunu alırım

Aslında fiyat gene iyide tüm arabalar çok pahalandı sorun orda. Megane alacağıma şahsen 620km menzilli elektrikli bir araç alırım kapalı garajın varsa.

Ama elektrikli en büyük sorun batarya ömrü. Onla ilgili bir garanti ya da bilgi verdiler mi hocam? İşte atıyorum 200k km 8 sene gibi.
Özellik ve fiyat olarak çok iyi.
Ama ben daha motor gücü ve özelliği kısılmış bir araç bekliyorum 1.5m civarına.
218 beygir yerine 130 beygir gibi. Komple ekran yerine citroen ekranları gibi veya tesla gibi düz tablet ekranı. Hani maliyeti kısabilecek detaylar.

Geri