TOGG T10F Satışa Çıktı!

Ben şu zihniyeti anlamıyorum.
Yerli mi hepsi yerli değil ki sağlam değil ki iyi değil şöyle kötü böyle kötü seçim oyunu gibi şeyler demek yerine kendi başarımızın eksiklerini kapatmak yerine gömüp duruyor herkes.

Hiçbir parçası milli olmasa bile yurt dışına sattığımızda kârı bizim zaten. Xiaomi doğru düzgün hangi parçasını kendi üretiyor? Ama herkesde o var ve hemen tüm kullanıcıları savunuyor. Reklam çıkıyor kapatıyorsun sorun yok diyor övüyorlar. Ama kendi ürünümüz gelince yerin dibine gömüyorlar. Ha evet fiyatı pahalı ama euroncap den 5 yıldız almış ve koruma seviyeleri çok yüksek bir arabadan bahsediyoruz. İlk 3 te 2 aracımızda var. Bununla gurur duyup övünmek yerine orayada şike karıştırmışlardır yok hızı yazmıyor diye gömüp duruyoruz. Şahsen testleri izledim ve çok çok sağlam bir araba. Bununla gururlanmak yerine gömmek garip. " Türkiyede hiçbir başarı cezasız bırakılmaz"
623 km menzil baya iyiymiş. FP araba.
Menzil fiyat bakımından lider olması lazım.
En yakını 603km menzille kia ev3 elegance long range var. O da 2.120 milyon.
Tesla'da mesela uzun menzil 3.2 milyon.

1757921571430.webp
1757921586799.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı mı, uygun mu daha karar veremedim.
623 olanı uygun. 350 olanı pahalı bence.

Menzil fiyat bakımından lider olması lazım.
En yakını 603km menzille kia ev3 elegance long range var. O da 2.120 milyon.
Tesla'da mesela uzun menzil 3.2 milyon.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

623 olanı uygun. 350 olanı pahalı bence.
Boşu olsun 2m olsun hocam :P
Benim gözümde tesla alınacak araba değil. Her şeyi çok elektronik torpidoyu bile ekrandan açıyorsun. Klima menfezinin yönünü bile ordan yapıyorsun. Sürüşte çok dikkat dağıtır. Birde içi çok plastik. Bir sürü sorunu var. Lemur almıştı mesela sıkıntıları vardı. Evet otonomu falan güzel fiyatında çok kötü değil ama tek bir ekran var her şey ordan. Direksiyon arkası ekran kadran hiçbir şey yok.

Ben şu zihniyeti anlamıyorum.
Yerli mi hepsi yerli değil ki sağlam değil ki iyi değil şöyle kötü böyle kötü seçim oyunu gibi şeyler demek yerine kendi başarımızın eksiklerini kapatmak yerine gömüp duruyor herkes.

Hiçbir parçası milli olmasa bile yurt dışına sattığımızda kârı bizim zaten. Xiaomi doğru düzgün hangi parçasını kendi üretiyor? Ama herkesde o var ve hemen tüm kullanıcıları savunuyor. Reklam çıkıyor kapatıyorsun sorun yok diyor övüyorlar. Ama kendi ürünümüz gelince yerin dibine gömüyorlar. Ha evet fiyatı pahalı ama euroncap den 5 yıldız almış ve koruma seviyeleri çok yüksek bir arabadan bahsediyoruz. İlk 3 te 2 aracımızda var. Bununla gurur duyup övünmek yerine orayada şike karıştırmışlardır yok hızı yazmıyor diye gömüp duruyoruz. Şahsen testleri izledim ve çok çok sağlam bir araba. Bununla gururlanmak yerine gömmek garip. " Türkiyede hiçbir başarı cezasız bırakılmaz"
sen bu arabayı parti malı gibi pazarlamaya çalışırsan karşıt insanlar tabi ki gömer yurt dışına satıldığında kar zaten bizimde senin benim cebine girmiyor bu kar sorun burda ortada seni düşünmeyen bir iktidar varken sen o iktidarın seçim propagandası haline getirdiği ürünü kar bırakacak cart curt diye savunursan insanlarda karşıt çıkar tabi ki

Özellik ve fiyat olarak çok iyi.
Fiyat olarak nasıl iyi bulabiliyorsunuz. SUV versiyonu ile aynı fiyata çıkıyor bu araba türk yapımı kendi arabamızı neden 2.000.000 TL bandına alıyoruz. Almanya fiyatı bile 600-700k daha ucuz. Arabaya diyecek sözüm yok ancak fiyat ve faiz kampanyaları yetersiz

sen bu arabayı parti malı gibi pazarlamaya çalışırsan karşıt insanlar tabi ki gömer yurt dışına satıldığında kar zaten bizimde senin benim cebine girmiyor bu kar sorun burda ortada seni düşünmeyen bir iktidar varken sen o iktidarın seçim propagandası haline getirdiği ürünü kar bırakacak cart curt diye savunursan insanlarda karşıt çıkar tabi ki
Evet iktidar çok sorunlu yaptığı çok büyük yanlışlar var bende sevmiyorum ama arabanın bu kadar gömülmemesi gerekiyordu bence. Sorun iktidarın yaptıklarıysa iktidarı eleştirmek lazım malı değil. Gerçi eleştiremiyoruzda... Yurt dışında bizim burdan ucuz satılmasına çok trajikomik ve saçma bir durum. Yani ben mala bakıyorum iktidara değilde dediğiniz gibi parti arabası gibi çıkaramaması lazımdı.

Özellik ve fiyat olarak çok iyi.
Ama ben daha motor gücü ve özelliği kısılmış bir araç bekliyorum 1.5m civarına.
218 beygir yerine 130 beygir gibi. Komple ekran yerine citroen ekranları gibi veya tesla gibi düz tablet ekranı. Hani maliyeti kısabilecek detaylar.
benim açımdan komple ekran konsepti güzel değil o kadar zaten. şunun gibi 15.6 inç ekran koysan hem oldukça büyük ve yeterli gelir maliyeti de çok popüler bir boyutta ekran olduğu için çok olmaz

1757922245033.webp

Fiyat olarak nasıl iyi bulabiliyorsunuz. SUV versiyonu ile aynı fiyata çıkıyor bu araba türk yapımı kendi arabamızı neden 2.000.000 TL bandına alıyoruz. Almanya fiyatı bile 600-700k daha ucuz. Arabaya diyecek sözüm yok ancak fiyat ve faiz kampanyaları yetersiz
Tüm araba fiyatları arttı. Clio bile 1.5m 1.0 motor 90hp arka camları çevirmeli. Fiyatı evet pahalı ama çevreye göre normal. Almanya işine girmek bile istemiyorum o kadar saçma ve berbat bir durum ki.. Dicrk söz yok.

param olsun su b*k cuvalina 100k bile verirsem namertim. gider tesla alirim sikinti cekeceksemde onda cekerim. tesla senelerdir var. bu daha dun cikti neyi dugu belirsiz

ya kardesim aklim almiyor ya. bu fiyatlara nasil alacagiz? ya asgari ucretli 22k, gectim 0 araba almasini; normal hayatini idare etmesi zaten imkansiz. hadi asgari almadin, mesai yaptin; okudun ettin 50-75 bin lira arasi maasin var. yine nasil alacaksin? bu paradan hayatini gecindirme payini cikartip kenara attigin miktarla bu araba paralarini biriktirmen 5-10 seneni alacak. yurt disinda daha ucuza satilan yerli araba mi olurmus? peh..

Evet iktidar çok sorunlu yaptığı çok büyük yanlışlar var bende sevmiyorum ama arabanın bu kadar gömülmemesi gerekiyordu bence. Sorun iktidarın yaptıklarıysa iktidarı eleştirmek lazım malı değil. Gerçi eleştiremiyoruzda... Yurt dışında bizim burdan ucuz satılmasına çok trajikomik ve saçma bir durum. Yani ben mala bakıyorum iktidara değilde dediğiniz gibi parti arabası gibi çıkaramaması lazımdı.
yani ülkenin %45 i asgari ücretle çalıştığı sürece ve 1 aylık emeğinin sonucu ortalama bi kira ücreti olduğunu düşündüğümüzde kimsenin yerli araba diye övmeye hevesi kalmaması normal aile babasısın buzdolabın bomboş sen gelip ailene araba aldım diyosun resmen bi farkı yok

Bana 600km+ menzile sahip daha ucuz bir araç linki atar mısın hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,189
Üyeler
183,398
Son üye
Fevzi_
Geri