Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,482
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şu zihniyeti anlamıyorum.
Yerli mi hepsi yerli değil ki sağlam değil ki iyi değil şöyle kötü böyle kötü seçim oyunu gibi şeyler demek yerine kendi başarımızın eksiklerini kapatmak yerine gömüp duruyor herkes.
Hiçbir parçası milli olmasa bile yurt dışına sattığımızda kârı bizim zaten. Xiaomi doğru düzgün hangi parçasını kendi üretiyor? Ama herkesde o var ve hemen tüm kullanıcıları savunuyor. Reklam çıkıyor kapatıyorsun sorun yok diyor övüyorlar. Ama kendi ürünümüz gelince yerin dibine gömüyorlar. Ha evet fiyatı pahalı ama euroncap den 5 yıldız almış ve koruma seviyeleri çok yüksek bir arabadan bahsediyoruz. İlk 3 te 2 aracımızda var. Bununla gurur duyup övünmek yerine orayada şike karıştırmışlardır yok hızı yazmıyor diye gömüp duruyoruz. Şahsen testleri izledim ve çok çok sağlam bir araba. Bununla gururlanmak yerine gömmek garip. " Türkiyede hiçbir başarı cezasız bırakılmaz"
Menzil fiyat bakımından lider olması lazım.623 km menzil baya iyiymiş. FP araba.
En yakını 603km menzille kia ev3 elegance long range var. O da 2.120 milyon.
Tesla'da mesela uzun menzil 3.2 milyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
623 olanı uygun. 350 olanı pahalı bence.Pahalı mı, uygun mu daha karar veremedim.