🔥İndirim 🔥🔥 MCHOSE A5 ULTRA MAVİ 1829TL 🔥🔥

konudaki mouse mu yoksa

bu mu?
Kesinlikle konudaki. Bu ürün rouyan mcu kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Çok stabil bir mcu değil. Keza sensör olarak da konudaki ürün daha iyi.

2000 e razer deathadder v3 hyperspeed sıfır aldım amazondan daha açmadım iade edip buna geçilir mi yoksa ikisi de eşdeğer midir?
iade edip geç bence hyperspeedi 8khz kullanmak için hyperpolling dongle lazım 1khzde kullanacaksan için daha rahat olur ama bir şey diyemem

Kesinlikle konudaki. Bu ürün rouyan mcu kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Çok stabil bir mcu değil. Keza sensör olarak da konudaki ürün daha iyi.
ikiside PAW3395 sensör kullanıyor o kafamı karıştırıyor. Sensör aynı fiyat farklı arada amazon indirimi falan da girince 500TL ye yakın fiyat farkı var.

Darmoshark M3 Pro ile çok büyük fark var mı?

2 aydır kullanıyorum memnunum hafif ve pili iyi gidiyor ,web üzerinden her şeyi ayarlanıyor 2khz de kullanıyorum 1 hafta gidiyor pili

mcu su bile belli değil sırf 8k diye böyle saçma ürünlere bu paraları vermeyin zaten 8k alıncada en fazla 2k da kullanacaksınız
MCU modeli: Realtek RTL8762GKH
Nordic 52840 dan güncel ve güçlü. Tabi 52840 hala daha verimli ve stabil diye biliyorum ama bu mcu sunun belli olmadığı veya kötü olduğu anlamına gelmiyor, sen duymamışsın sadece.

Ekler

• 1744466565891.webp
    1744466565891.webp
    21.1 KB · Hit: 65
  • 1744466583960.webp
    1744466583960.webp
    16.5 KB · Hit: 65
MCU modeli: Realtek RTL8762GKH
Nordic 52840 dan güncel ve güçlü. Tabi 52840 hala daha verimli ve stabil diye biliyorum ama bu mcu sunun belli olmadığı veya kötü olduğu anlamına gelmiyor, sen duymamışsın sadece.
Sen duymamışsın diyor sonra öğrenmek için üreticiyle konuşması gerekmiş çünkü hiç bir yerde yazmıyor.

Sen duymamışsın diyor sonra öğrenmek için üreticiyle konuşması gerekmiş çünkü hiç bir yerde yazmıyor.
Tamam söylediğimde yanlış bir şey yok zaten, duymamışsın. Mcu su belli ve gayet de iyi bir model.
Gidip satıcıya sormak veya açıp 2 videoya/incelemeye bakmak da çok zor bir şey değil.

Mcu su belli değil diyip ürünü kötülemek yerine sen de gidip sorabilirdin üreticiye.

Tamam söylediğimde yanlış bir şey yok zaten, duymamışsın. Mcu su belli ve gayet de iyi bir model.
Gidip satıcıya sormak veya açıp 2 videoya/incelemeye bakmak da çok zor bir şey değil.

Mcu su belli değil diyip ürünü kötülemek yerine sen de gidip sorabilirdin satıcıya.
Nordic 52840'den iyi A5 Ultradaki mcu,Bir alt model olan A5 Pro da Nordic 52840 kullanıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Nordic 52840'den iyi A5 Ultradaki mcu,Bir alt model olan A5 Pro da Nordic 52840 kullanıyorlar.
Güç ve güncellik konusunda daha iyi zaten de stabilite ve verimlilik konusunda nrf52840 hala önde olabilir, o kısımda çok bilgim yok. Testlere/incelemelere bakmak lazım.

Geri