TOGG T10F Satışa Çıktı!

Full dolu paketi %55 ötvye giriyor evet yerli ve milli arkadaşlar.Geçen sene açıkladıkları zararın 2 katını bu sene açıklayacaklar haberleri yok

Herkes fiyatlardan yakınmış, bazı yerli değil milli değil diyenleri ciddiye bile almıyorum, ya arkadaşlar, araba F/P değil mi, bence gayette F/P, kimse bu (ilk) modellerin uygun fiyatlı halk arabası olacağını söylemedi ki, Togg T10X için de durum böyle değildi zaten, büyük markaların ilk araçları hep gövde gösterisi olmuştur, bakın biz bunu yapabiliyoruz derler, sonrasında da uygun fiyatlı bir seri de çıkarırlar, Togg T10X için de zaten yetkililer tarafından aynı ifadeler kullanılmıştı ama herkes nedense hurda fiyatına almak istiyor, şahsi fikrim kendi klasmanında kendi fiyat bandında rakipsiz. Sizin kafa yapınız şöyle ki Togg, G-Wagon, Maybach gibi araba da yapsa yerli değil mi, milli değil mi, neden ucuz değil bu araba dersiniz.

yani ülkenin %45 i asgari ücretle çalıştığı sürece ve 1 aylık emeğinin sonucu ortalama bi kira ücreti olduğunu düşündüğümüzde kimsenin yerli araba diye övmeye hevesi kalmaması normal aile babasısın buzdolabın bomboş sen gelip ailene araba aldım diyosun resmen bi farkı yok
Zaten şuan öyle bir konuma geldik ki 0 araba alınmıyor. Kötü(derken segment olarak) b segment clio 1.5m fiyatı var. Değil askeri ücret onca sene okuyup doktor bile olsan en iyi ihtimalle 2 senede alıyorsun clioyu. Vergiler çok abes. 2l geçti mi sadece ötv 220 oluyor. Nerede görülmüş kendi fiyatının 2 katı kadarda ötv. En kötü arabada 90 ötv var. Yoksulluk açlık sınırı tavan asgari ücret yerlerde. Arabaların yaşı çok yükseldi. Metal yorgunluğu vs. Arabada al ötv 220 ama zenginin yatına karışma. Araba alıncada bitmiyor mtv yakıt şu bu. Bende şunu düşünürüm o kadar vergi nerede? Dediklerinizde çok haklısınız zaten. Yerli üretim araba Almanya da daha ucuz çok saçma. Ama burda iş fiyata giriyor arabaya değil ben araba nezlinde konuşuyorum. Ha keşke benim konuştuğum kadar kolay olsa..

benim açımdan komple ekran konsepti güzel değil o kadar zaten. şunun gibi 15.6 inç ekran koysan hem oldukça büyük ve yeterli gelir maliyeti de çok popüler bir boyutta ekran olduğu için çok olmaz

Alıntıyı görüntüle
Yeni mg4 favorim bu konuda. Tam istediğim tasarıma sahip.

WhatsApp Image 2025-09-15 at 11.01.22.webp
WhatsApp Image 2025-09-15 at 11.00.21.webp
WhatsApp Image 2025-09-15 at 11.00.13.webp
WhatsApp Image 2025-09-15 at 11.00.01.webp

Fiyatı yüksek ve kredi kampanyası da çok kötü. Alırsa kamu kurumları alır diye düşünüyorum şuan bireysel ev3 ex30 a yönelir gibi

Fiyatı yüksek ve kredi kampanyası da çok kötü. Alırsa kamu kurumları alır diye düşünüyorum şuan bireysel ev3 ex30 a yönelir gibi
Kredi kampanyasin bence kötü değil faiz olarak. Ama sadece V2 modeli olmamaliydi. V2'yi almak için en az 1.4 milyon nakitim olmalı ki +1m kredi ile alinabilsin. Bence kredi V1 standart menzile de gelmeli. Benim arkadaşım mesela hemşire. 60-70 arası maaşı var. 500-600 birikmiş var araç bakıyoruz ona. V1 standartta kredi olsaydı 1-2 ay daha para biriktirip 1m kredi ile alırdı. Ama şimdi X2 daha eklemesi lazım parasına. Onu da yapamaz.

fıkra bukadar

Ekler

• Screenshot_20250915_111608_com.brave.browser.webp
    Screenshot_20250915_111608_com.brave.browser.webp
    12.4 KB · Hit: 30
Allahtan özel girişim değil devlet destekli maşallah. Allah reise zeval vermesin yaparsa reis yapar evelAllah 🇵🇸

Şu zam gelmese belki bende alacaktım şimdi sadece bakıyoruz saçmalık.

Henüz elektrikli araç almayı düşünür duruma gelmedim. Şarjı bittimi saatlarce bekle.

Zaten zordu gitgide zor oldu. Devlet her zaman olduğu gibi zenginlere çalışıyor arkadaşlar. Biz düz imsanlar anca seyrederiz. Güya kendi arabamızı gavurlardan pahalıya ALAMAYIZ bile

Fiyatı beklediğimden yüksek geldi. Üzdü açıkçası.

Herkes fiyatlardan yakınmış, bazı yerli değil milli değil diyenleri ciddiye bile almıyorum, ya arkadaşlar, araba F/P değil mi, bence gayette F/P, kimse bu (ilk) modellerin uygun fiyatlı halk arabası olacağını söylemedi ki, Togg T10X için de durum böyle değildi zaten, büyük markaların ilk araçları hep gövde gösterisi olmuştur, bakın biz bunu yapabiliyoruz derler, sonrasında da uygun fiyatlı bir seri de çıkarırlar, Togg T10X için de zaten yetkililer tarafından aynı ifadeler kullanılmıştı ama herkes nedense hurda fiyatına almak istiyor, şahsi fikrim kendi klasmanında kendi fiyat bandında rakipsiz. Sizin kafa yapınız şöyle ki Togg, G-Wagon, Maybach gibi araba da yapsa yerli değil mi, milli değil mi, neden ucuz değil bu araba dersiniz.
Yerli ve milli araba neden %25 otv ile satiliyor? Tesla ile aynı fiyatta olan arabayı kim neden tercih etsin? Fiyatlar yuksek.

Geri