Akvaryum kasa önerisi

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Hangisi alınır başka öneriniz varmı hs420 aşırı hoşuma gidiyor yüksek ihtimalle onu almayı planlıyorum benzer kullandığınız akvaryum kasalarınızın fotorafınıds atma şansınız varmı

Ben böyle kasaları sevmiyorum hocam ya
Bu arada beyaz arıyorsunuz sanırım şimdi dikkat ettim,
NZXT 3 pinli fanlar kullanıyor eğer pwn değilse bence uzak durun NZXT'den,
Kasaları güzel ama fanları masraf çıkartır.
HAVN çok iyi hava sirkülasyonu yapar gibi duruyor ama fiyatı bana pahalı geldi.

F/P olarak bunu önerebilirim, şahsen Lian Li en güvendiğim marka kasa konusunda.

Bu arada beyaz arıyorsunuz sanırım şimdi dikkat ettim,
NZXT 3 pinli fanlar kullanıyor eğer pwn değilse bence uzak durun NZXT'den,
Kasları güzel ama fanları masraf çıkartır.
HAVN çok iyi hava sirkülasyonu yapar gibi duruyor ama fiyatı bana pahalı geldi.

F/P olarak bunu önerebilirim, şahsen Lian Li en güvendiğim marka kasa konusunda.
Havn evet pahalı ama bence çok heybetli ve kaliteli duruyor lian li lancoll 3 siyah kullanıyorum artık dedim beyaz bi sistem diziyorum lian li de de benzer kasalar bu fiyatta bence havn beni uzun yıllar da götürür

Lian Li O11D Evo RGB / XL, NZXT H9 Flow

Havn evet pahalı ama bence çok heybetli ve kaliteli duruyor lian li lancoll 3 siyah kullanıyorum artık dedim beyaz bi sistem diziyorum lian li de de benzer kasalar bu fiyatta bence havn beni uzun yıllar da götürür
Bende beğendim daha önce hiç görmediğim bir kasa.
Pahalı ama güzel gerçekten.

Bende beğendim daha önce hiç görmediğim bir kasa.
Pahalı ama güzel gerçekten.
Aslında düz fiyatı dah ucuz ama 13.000tl olunca içinde dikey ekran kartı aparatı var çapraz fan takma aparatı bar Extra bide çapraz fanlar için ayrı bi temperli cam var şu Deep cool fanlarda Türkiye’de olsa efsane olur da oda ne zmn gelir Allah bilir

Ekler

• IMG_6556.webp
    IMG_6556.webp
    135.7 KB · Hit: 16
Aslında düz fiyatı dah ucuz ama 13.000tl olunca içinde dikey ekran kartı aparatı var çapraz fan takma aparatı bar Extra bide çapraz fanlar için ayrı bi temperli cam var şu Deep cool fanlarda Türkiye’de olsa efsane olur da oda ne zmn gelir Allah bilir
Fanları cama doğru kaldırmak fiziki-mimari açıdan ne kadar doğru bilmiyorum hocam.
Estetik olarak iyi ama hava sirkülasyonunu bozmaz mı acaba? Makine mühendisi bir arkadaş iyi olurdu şimdi :kekw:

Fanları cama doğru kaldırmak fiziki-mimari açıdan ne kadar doğru bilmiyorum hocam.
Estetik olarak iyi ama hava sirkülasyonunu bozmaz mı acaba? Makine mühendisi bir arkadaş iyi olurdu şimdi :kekw:
Hocam anladığım kadarıyla fanlar çapraz olduğu için yuksrdaki camda üstüne kapattığı için temperli cama havayı vuruyor vuran soğuk havada ekran kartı çekiyor heralde çok karışık ama mantık olarak güzel gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri