Rdr2 tahminimde çok daha iyimiş

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,275
rdr2'i 2-3 kez indirip hemen sıkıldıktan sonra silen birisiydim.Çünkü oyunu ilk başları çok sıkıcı ilerliyordu sonrasında yine yükleme kararı aldım.Aynı sıkıcılık devam etti sabırla oynadım hiç bir sinematiği geçmedim hepsini izledim.Spoiler vermicem bir kısımda oyun çözülüyor ve içine gömüldüm oyunun.
Bide oyunu tam bitiremedim sanırsam save ederken %100 yazmıyor çünkü yada onlar yan görevleri demi kapsiyor ? Ama yapımcı isimleri felan çıkmıştı bitmiş olmuyor mu öyle

Kulübe hoşgeldin ustam. Ufak bir tavsiyem; atından in. Attan inip uzun yolculukları manzarayı izleye izleye ağır ağır yürüyerek yapınca bambaşka bir oyuna dönüşüyor rdr2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yinede çöp oyun ona vereceğim 300 TL yi agalar ile oynamalik oyun alırım daha iyi
Sen alma kardeş

rdr2'i 2-3 kez indirip hemen sıkıldıktan sonra silen birisiydim.Çünkü oyunu ilk başları çok sıkıcı ilerliyordu sonrasında yine yükleme kararı aldım.Aynı sıkıcılık devam etti sabırla oynadım hiç bir sinematiği geçmedim hepsini izledim.Spoiler vermicem bir kısımda oyun çözülüyor ve içine gömüldüm oyunun.
Bide oyunu tam bitiremedim sanırsam save ederken %100 yazmıyor çünkü yada onlar yan görevleri demi kapsiyor ? Ama yapımcı isimleri felan çıkmıştı bitmiş olmuyor mu öyle

Kaçıncı saatten sonra açılıyor oyun?

BENDE tam tersi aldım 1 saat dolmadan iade ettim sıkıcı yavaş bir oyun

Kaçıncı saatten sonra açılıyor oyun?
Chapter 2'ye geçince açık dünya açılıyor. Ama Chapter 3'e kadar yan görevlerle ana görevleri eleye eleye gidersen artık açık dünyada kullanabileceğin mekanik ve itemler birikiyor. Tam saat bazında oynanış süresini bilemem ama 3. chapter'a girdiğinde hazırsın demektir.

Yinede çöp oyun ona vereceğim 300 TL yi agalar ile oynamalik oyun alırım daha iyi
Agalalarınla valorant oynayın siz devam ;)
Zaten bu kitleye hitap etmiyor RDR2, agalarla oyun oynayan tayfa yenil nesil Z kuşağı REPO, Lethal Company tayfası. Siz bırak RDR2 yi hiçbir hikayeli oyundan düzgün keyif alamıyorsunuz kuzenimden biliyorum. 2 dk sinematik çıksın eline telefon alıp shorts kaydırıyo aşırı sabırsız. Oyunun içine girme yok dinlemek yok illa gameplay olcak.

BENDE tam tersi aldım 1 saat dolmadan iade ettim sıkıcı yavaş bir oyun
RDR2 ağır açılan bir oyun arkadaşlar. Siz The Last Of Us 2'yi de katlanamayıp iade ederdiniz muhtemelen. Ben de ilk oynayışımda aynı duruma düştüm. Sonra baştan başlayıp giriş bölümlerini yanda podcastle atlatınca acayip kaptırdım.

RDR2 ağır açılan bir oyun arkadaşlar. Siz The Last Of Us 2'yi de katlanamayıp iade ederdiniz muhtemelen. Ben de ilk oynayışımda aynı duruma düştüm. Sonra baştan başlayıp giriş bölümlerini yanda podcastle atlatınca acayip kaptırdım.
yok kanka o riske giremem direkt iade ettim kurtardım 600 tl yi :D zamanında 100 tl ye alsam oynardım ztn

Zaten bu kitleye hitap etmiyor RDR2, agalarla oyun oynayan tayfa yenil nesil Z kuşağı REPO, Lethal Company tayfası. Siz bırak RDR2 yi hiçbir hikayeli oyundan düzgün keyif alamıyorsunuz kuzenimden biliyorum. 2 dk sinematik çıksın eline telefon alıp shorts kaydırıyo aşırı sabırsız. Oyunun içine girme yok dinlemek yok illa gameplay olcak.
Doğruya doğru ben bile zaman zaman nasıl açıp başlayacağımı bilemiyorum bir oyuna. Ama başladımmı da devamı geliyor. Domino taşı gibi bu iş biraz.

yok kanka o riske giremem direkt iade ettim kurtardım 600 tl yi :D zamanında 100 tl ye alsam oynardım ztn
Senin bileceğin iş. Ama bu tarz oyunlar gir eğlen çık tadında şeylerden çok deneyim. O kafayla girip sakince ilerlerseniz, oyunun dünyasına verirseniz kendinizi daha çok keyif alırsınız. Benden ufak bir tavsiye. Oyunu optimize oynama kafası mantıklı değil bu tarz oyunlarda. Kimi çizgisel oyunlar kaldırabiliyor bunu ama rdr2 tlou2 gibi yavaş açılan oyunlardan bayıp kaçıyor çoğu zaman insanlar. Çünkü girer girmez dopamin patlamaları bekliyorsunuz. Sonuç hüsran tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çöp demek az kalır
Arkadaşlar ne kadarını gördünüz oyunun ben onu anlamadım? Bu çöpse iyi oyun ne oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,081
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri