federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,064
Gümrükte yoğunluk varsa bekler.arkadaşlar havalimanına varıştan sonra kaç gün öyle kalıyor 5 gündür bende hepsinde orda takılı kaldı
Gümrükte yoğunluk varsa bekler.arkadaşlar havalimanına varıştan sonra kaç gün öyle kalıyor 5 gündür bende hepsinde orda takılı kaldı
gümrük kısmı sanırım orası. şansarkadaşlar havalimanına varıştan sonra kaç gün öyle kalıyor 5 gündür bende hepsinde orda takılı kaldı
gümrük kısmı sanırım orası. şansbende 3 günde geçmişti.
temudan gümrüğe verildi teslim ediliyor diyordu , burda varmışta kaldı içime kurt düştü adresten almayacaklarmı diye aynı uçakta 13 paketim vardıgümrük kısmı sanırım orası. şansbende 3 günde geçmişti.
hayırlısı bakalımtemudan gümrüğe verildi teslim ediliyor diyordu , burda varmışta kaldı içime kurt düştü adresten almayacaklarmı diye aynı uçakta 13 paketim vardı![]()
Benim de aynı. Bekleyeceğiz.temudan gümrüğe verildi teslim ediliyor diyordu , burda varmışta kaldı içime kurt düştü adresten almayacaklarmı diye aynı uçakta 13 paketim vardı![]()
hocam satın aldınızmı kabul ettiler mi bende almayı düşünüyorum
almadım almayı planlıyorum çok güzel oluyo bunlar ama işte alsam mı kararsızım geçer mi geçmez mi gümrüktenhocam satın aldınızmı kabul ettiler mi bende almayı düşünüyorum
valla bende Tükiye'de kazık fiyatına satıyorlaralmadım almayı planlıyorum çok güzel oluyo bunlar ama işte alsam mı kararsızım geçer mi geçmez mi gümrükten
32 TL'ye geliyor50 TL'ye aldığım ürüne TR'de 500 TL verince kardeşlerimizin cebine daha mı fazla giriyor? Birebir aynı ürün. TR'den aldığım nereden geliyor? Hayatın işleyişi maalesef. TR'de 450 TL olan çelik kum küreğini 38 TL'ye aldım. Çok haklısınız ama bu biz satın almayarak engellenebilecek bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görebilir bence. kaç TL'ye geliyor?
Benimde 12sinden beri gümrükte reis hayırlısı bakalım görcezBenim de aynı. Bekleyeceğiz.
Alıntıyı görüntüle
11inden beri gümrükteBenimde 12sinden beri gümrükte reis hayırlısı bakalım görcez
yani en kötü ne olabilir ki32 TL'ye geliyor