S25 Ultra bataryanın az gitmesi.

Hykorrin

80+
Reaksiyon skoru
0
Ekte oldugu gibi bataryasından memnun değilim. Bnlar gene iyi olduğu günler bataryanın. Telefonu alalı da 2 hafta olmak uzere. Sizce sorun nedir?

Ekler

• 36273.webp
    36273.webp
    55.2 KB · Hit: 49
  • 36272.webp
    36272.webp
    53.4 KB · Hit: 42
  • 36271.webp
    36271.webp
    55.6 KB · Hit: 43
Gündüz dışarda telefon kullanırken telefon parlaklığı bi sona dayayıp bi düşürdüğü için hızlı bitiyor olabilir.

S24u kullanıyorum çok da fark yok gibi hocam. Benim de 6 saat Max 7li bir şey oluyor. Normalde kaç olmalı idi?

Ekte oldugu gibi bataryasından memnun değilim. Bnlar gene iyi olduğu günler bataryanın. Telefonu alalı da 2 hafta olmak uzere. Sizce sorun nedir?
ayar yaptınız mı çoğu greksiz ayarı kaparsanız fark editor baya en çokda hz konusunda

S25 ultra var bendede. 4 aydır kullanıyorum. Son güncellemeden sonra bende aynı durumdan müzdaribim. Çok çabuk gidiyor. Güncellemeden önce gün sonunda 50 55 kalıyordu şuan mesela 30

ekran çözünürlüğünü düşür ve hz'yi de düşür. en çok bunlar şarz yiyor.

iphone 16 pro max gün içinde 20 dk şarjla 12 saate dayanıyor sıfır şarjla kullanımıma göre 8-10 saat ekran süresi var

15 eylülde %81 kullanmışım 6saat43dk ekran açıkken ekran süresi vermiş sizin pil ile oranlayınca %40a yakın fark var halen apple pili kötü derler ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bunlar benim kullanimimi etkileyen şeyler bunlardan kıscaksam neden böyle bi telefon aldım
aynen öyle hocam ben gece dışında full parlaklık kullanıyorum

Baya kötü. Bazı forumlarda denk geldiğime göre bazı cihazların kronik bir pil sorunu var.

Geri