Hocam videolarda 10 12 saat kullanan var yarı yarıya benim değerlerim.S24u kullanıyorum çok da fark yok gibi hocam. Benim de 6 saat Max 7li bir şey oluyor. Normalde kaç olmalı idi?
ayar yaptınız mı çoğu greksiz ayarı kaparsanız fark editor baya en çokda hz konusundaEkte oldugu gibi bataryasından memnun değilim. Bnlar gene iyi olduğu günler bataryanın. Telefonu alalı da 2 hafta olmak uzere. Sizce sorun nedir?
hocam bunlar benim kullanimimi etkileyen şeyler bunlardan kıscaksam neden böyle bi telefon aldımekran çözünürlüğünü düşür ve hz'yi de düşür. en çok bunlar şarz yiyor.
aynen öyle hocam ben gece dışında full parlaklık kullanıyorumhocam bunlar benim kullanimimi etkileyen şeyler bunlardan kıscaksam neden böyle bi telefon aldım
iPhone 13 7.5 saat pil süresi veriyorEkte oldugu gibi bataryasından memnun değilim. Bnlar gene iyi olduğu günler bataryanın. Telefonu alalı da 2 hafta olmak uzere. Sizce sorun nedir?
Bence değerler gayet makul. Sosyal medya uygulamaları şarjı sömürür zaten.Ekte oldugu gibi bataryasından memnun değilim. Bnlar gene iyi olduğu günler bataryanın. Telefonu alalı da 2 hafta olmak uzere. Sizce sorun nedir?