Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi 360mm

Poolp

80+
Reaksiyon skoru
21
Kule tipi soğutma alıcaktım ama vazgeçtim almışken sıvı soğutma almalıyım diye düşündüm varsa bütce dostu bir öneriniz 3000 , 3200 civarı çok iyi olur İŞLEMCİM RYZEN 5 7600X
DeepCool`un 360mm soğutucuna baktım güzel gibi kullanan varsa tavsiye eder misiniz?
1758114514156.webp

Kule tipi soğutma alıcaktım ama vazgeçtim almışken sıvı soğutma almalıyım diye düşündüm varsa bütce dostu bir öneriniz 3000 , 3200 civarı çok iyi olur İŞLEMCİM RYZEN 5 7600X
DeepCool`un 360mm soğutucuna baktım güzel gibi kullanan varsa tavsiye eder misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Çok fazla incelemesi yok ama kullananlar memnun. Yeterli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı model :p

senin attığın iyi diyorlar baya forumda da kullanan çok güzel f/p

aynı modeli düşünüyorum bende
Çok fazla incelemesi yok ama kullananlar memnun. Yeterli olur

Aynı model :p
şuan ki 120mm küçük bir soğutucu var ark da 90 dereceyi görüyorum kokutuyor
senin attığın iyi diyorlar baya forumda da kullanan çok güzel f/p
bir arkadaş burada forumda inceleme yapmış bende oradan gördüm zaten bunu alıcam gibi

Kule tipi daha uzun ömürlü ama illa sıvı soğutucu olcaksa ve kasanız 360 destekliyorsa alınabilir.

Alıntıyı görüntüle
Bunu kullanıyorum sesi soluğu çıkmıyor işlemci serin miss gibi öneririm

7600 işlemcinizde yükte kaç en fazla kaç dereceyi görüyorsunuz
65

7600 işlemcinizde yükte kaç en fazla kaç dereceyi görüyorsunuz
Phantom spirit ile nedense 78 derece oluyordu bazen daha üstü sanırım am5 ile öpüşmüyor yüzeyi tam ondan aldım sıvı soğutma

Alıntıyı görüntüle
Bunu alana kadar thermalright phantom sprit se modelini al bir çok inceleme izledim corsair nautilus 360mm sıvı soğutucusuna denk bir hava soğutucu hem daha ucuz hemde sıkıntı vermez kapişş

65

Phantom spirit ile nedense 78 derece oluyordu bazen daha üstü sanırım am5 ile öpüşmüyor yüzeyi tam ondan aldım sıvı soğutma
Gayet güzel ısı değerleri yapıştırıyorum teşekkürler

Geri