Valorant Kalıcı Askıya Alınan Hesap

Vo4ka

80+
Reaksiyon skoru
48
Valorant hesabım kalıcı askıya alındı küfürden ve asla açmıyolar hesabımın değeri 40 bin tl ve champions 2025 setinide almıştım ama hesabımda daha 1 el dereceli girdikten sonra çıktım sonra bir daha giriyim diyince kalıcı askıya alındı yazısı ile karşılaştım ticket attım ve kuralları defalarca ihlal ettiğimi söylediler ama ben bu zamana kadar uyarı geçiçi uzaklaştırma asla almadım hesabım bu zamana kadar chatten bile ban almadım ama direk kalıcı perma ban attılar hesabımın adına napabilirim
1758197897476.webp

Valorant hesabım kalıcı askıya alındı küfürden ve asla açmıyolar hesabımın değeri 40 bin tl ve champions 2025 setinide almıştım ama hesabımda daha 1 el dereceli girdikten sonra çıktım sonra bir daha giriyim diyince kalıcı askıya alındı yazısı ile karşılaştım ticket attım ve kuralları defalarca ihlal ettiğimi söylediler ama ben bu zamana kadar uyarı geçiçi uzaklaştırma asla almadım hesabım bu zamana kadar chatten bile ban almadım ama direk kalıcı perma ban attılar hesabımın adına napabilirim Alıntıyı görüntüle
küfür ettiğimi ve kötü bir şey yaptığımı biliyorum ama geçici ban atsalar anlardım ve asla bir daha küfür etmezdim troll ve toxic dolu olduğu için oyun insan artık deli oluyor

İtiraz etme hakkın var süreliye çevrilmesini talep et belki yaparlar

İtiraz etme hakkın var süreliye çevrilmesini talep et belki yaparlar
onu hiç ticket atmadım atayım 1 yıl olsa bile kabulüm ama onlar gene yanlış bu zamana kadar ne uyarı nede kısa bir ban attılar ve defalarca ihlal ettin diyolar

mail at

Valorant hesabım kalıcı askıya alındı küfürden ve asla açmıyolar hesabımın değeri 40 bin tl ve champions 2025 setinide almıştım ama hesabımda daha 1 el dereceli girdikten sonra çıktım sonra bir daha giriyim diyince kalıcı askıya alındı yazısı ile karşılaştım ticket attım ve kuralları defalarca ihlal ettiğimi söylediler ama ben bu zamana kadar uyarı geçiçi uzaklaştırma asla almadım hesabım bu zamana kadar chatten bile ban almadım ama direk kalıcı perma ban attılar hesabımın adına napabilirim Alıntıyı görüntüle
Hocam kusura bakma ama ağır bi küfür etmediğin sürece hesabın sadece uyarı yer sürekli uyarı yersen adamlar bi yerden sonra banlar aynı bann arkadaşım da yedi sürekli sövüyordu itiraz etti ama hesabı gg oldu onun hesapta 30-40k lık hesap tı

Hocam kusura bakma ama ağır bi küfür etmediğin sürece hesabın sadece uyarı yer sürekli uyarı yersen adamlar bi yerden sonra banlar aynı bann arkadaşım da yedi sürekli sövüyordu itiraz etti ama hesabı gg oldu onun hesapta 30-40k lık hesap tı
hocam asla bu zamana kadar 1 saatlik bir chat banı bile yemedim bu hesapta 1 kere falan yemedim öyle diyiym
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keyfin bilir 40k yatırdım diyosun ben olsam heryerden yazardım
hocam dalgamı geçiyorsun adamlara zaten ticket atarken iki yerdende gidiyor biliyorsundur umarım

hocam asla bu zamana kadar 1 saatlik bir chat banı bile yemedim bu hesapta 1 kere falan yemedim öyle diyiym
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dalgamı geçiyorsun adamlara zaten ticket atarken iki yerdende gidiyor biliyorsundur umarım
O zmn mail atacaksın valoranta bana herhangi bir uyarı vb. Bişey yapılmadı de hesap bilgilerini isterler direk kaldırırlar banı belki yadı 1-2 ay lık ban verirler ama kesin mail at

O zmn mail atacaksın valoranta bana herhangi bir uyarı vb. Bişey yapılmadı de hesap bilgilerini isterler direk kaldırırlar banı belki yadı 1-2 ay lık ban verirler ama kesin mail at
attım hocam nerdeyse 8 kere attım ama hepsine inceledik ve doğru diyor ben anlamadım neyini acaba kaç kere ihlal ettimde perma atıyolar böyle ban yesem zaten bir daha yapmam ama valorant işte ne beklersin her ay skin çıkar map değiştir bu kadar oyunda başka bir ilerleme yok zaten

Geri