I5 14600K alcam ısınır diyorlar sizce

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
75000
Ben şimdi pc toplicam ancak herkes diyorki ısınır o işlemci falan filan ne yapcam anlayan biri fikir verebilirmi? Sizce alcaklarım mantıklı mı ileriye dönük bir sistem almak istiyorum bütçe yi belirttim

Screenshot_2025-09-17-23-20-58-232_com.android.chrome.webp

Ben şimdi pc toplicam ancak herkes diyorki ısınır o işlemci falan filan ne yapcam anlayan biri fikir verebilirmi? Sizce alcaklarım mantıklı mı ileriye dönük bir sistem almak istiyorum bütçe yi belirttim

Alıntıyı görüntüle
360LIK Sıvı ile soğur bu sadece şeye dikkat et
anakart vramine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd işlemciler intel işlemcilerden daha fazla ısınıyor aynı soğutucu ile hem boşta daha çok güç çekiyorlar hemde ısınıyorlar intel yüksek tdp ye rağmen yine daha soğuk çalışıyor

Core Ultra serisi alsana neden eski 14.nesil işlemci alıyorsun. Fiyatlarını bilmiyorum ama daha mı pahalı. 14.nesil işlemciler ısınıyordu, core ultra ısınmıyor. Yada AMD'ye yönelirsen daha iyi olur.

Çok teşekkür ederim size güveniyorum
https://www.incehesap.com/hyper-bla...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app
Bu alınır hocam anakarta da ufak bi yükseltme yaptınız mı tamamdır

Core Ultra serisi alsana nedene eski 14.nesil işlemci alıyorsun. Fiyatlarını bilmiyorum ama daha mı pahalı. 14.nesil işlemciler ısınıyordu, core ultra ısınmıyor. Yada AMD'ye yönelirsen daha iyi olur.
Hocam sorun işlemci değilki o çözülür en büyük sorun bu paraya 5060 almak

Core Ultra serisi alsana neden eski 14.nesil işlemci alıyorsun. Fiyatlarını bilmiyorum ama daha mı pahalı. 14.nesil işlemciler ısınıyordu, core ultra ısınmıyor. Yada AMD'ye yönelirsen daha iyi olur.
amd ye karşı birşeyim var ne kadar iyi olsa bile bir şey hissediyorum

https://www.incehesap.com/hyper-bla...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app
Bu alınır hocam anakarta da ufak bi yükseltme yaptınız mı tamamdır

Hocam sorun işlemci değilki o çözülür en büyük sorun bu paraya 5060 almak
eyvallah hocam bakıcaz artık

Geri