Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,418
Kredi kartı alacak arkadaşlar var ise listeden bakabilir aidatlara.
Sırf iş bankasına 6k aidat ödüyorum senelik, güncel aidatlara bakarken ağladım. Bu arada yeni arkadaşlara Akbank ve Getirfinans önerimdirKredi kartı alacak arkadaşlar var ise listeden bakabilir aidatlara.
Bu iade alma işi nasıl oluyorSırf iş bankasına 6k aidat ödüyorum senelik, güncel aidatlara bakarken ağladım. Bu arada yeni arkadaşlara Akbank ve Getirfinans önerimdir
İş Bankasının Aidatsız Kartı Var Onuda KullanabilirsinizKredi kartı alacak arkadaşlar var ise listeden bakabilir aidatlara.
Çağrı merkezini arıyorsun aidat iadesi istiyorsun vermezlerse thhEn mantıklısı hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu iade alma işi nasıl oluyor
Eee aidatın mantığı ne o zaman hiç vermeyelimÇağrı merkezini arıyorsun aidat iadesi istiyorsun vermezlerse thh
Kimse almaya uğraşmıyor bende almıyorum her yıl binlerce bonus puan kazandığım bir firmadan aidatımı geri almak bana yüzsüzlük gibi geliyorEee aidatın mantığı ne o zaman hiç vermeyelim
Hocam neler neler kazanıyorlar üstelik hakkın ise neden yuzsuzluk olsunKimse almaya uğraşmıyor bende almıyorum her yıl binlerce bonus puan kazandığım bir firmadan aidatımı geri almak bana yüzsüzlük gibi geliyor
Hangisini kullanıyorsunuz hocamKimse almaya uğraşmıyor bende almıyorum her yıl binlerce bonus puan kazandığım bir firmadan aidatımı geri almak bana yüzsüzlük gibi geliyor
İş bankası Maximiles Black ve Privia Black kullanıyorum minimum 500k limit gerekiyor ama almak içinHocam neler neler kazanıyorlar üstelik hakkın ise neden yuzsuzluk olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini kullanıyorsunuz hocam
Ben ikk defa alacam ne önerirsinizİş bankası Maximiles Black ve Privia Black kullanıyorum minimum 500k limit gerekiyor ama almak için