ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
inş Aras falandır yarına ertesi güne gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama hiç SMS gelmedi
ama hiç SMS gelmedi
hayırlı olsunBenim ürünler geldi. Kutulu olanlar sıfır jelatininde ve hasarsız geldi.
Cat 7 15mt kablo
Alıntıyı görüntüle
Gelir gelir. Bende seri seri siparişlere başlayayımhayırlı olsun
benim 6 sı dağıtımda 8 i transferde geri kalan 10 - 12 tanede gümrükte inşallah sıkıntı olmadan gelir![]()
bunlar çok kötü oluyo knk
Önerdiğiniz var mı peki söyle büyük olanlardan f/p olanbunlar çok kötü oluyo knk
gümrük ne kadar sürdü hocam havalanına varır kısmında 17'sinden beri herhalde bi 5-6 gün kalacak gibi duruyorhayırlı olsun
benim 6 sı dağıtımda 8 i transferde geri kalan 10 - 12 tanede gümrükte inşallah sıkıntı olmadan gelir![]()
hocam tamamen şans ben dedim bugün gümrükte daha bitmez pazartesiye kayar dedim daha geç sipariş verdiklerim bile bitti şuan yaklaşık 16 tane falan kargoda 5 gün bekleyen 1 gün önce gelenden daha geç gümrüklemesi bitti adamlar ellerine gelirse onu yapıyorgümrük ne kadar sürdü hocam havalanına varır kısmında 17'sinden beri herhalde bi 5-6 gün kalacak gibi duruyor![]()
anladım sağolasın hocamhocam tamamen şans ben dedim bugün gümrükte daha bitmez pazartesiye kayar dedim daha geç sipariş verdiklerim bile bitti şuan yaklaşık 16 tane falan kargoda 5 gün bekleyen 1 gün önce gelenden daha geç gümrüklemesi bitti adamlar ellerine gelirse onu yapıyor![]()
8 Günde gelen var 10 günde gelen var 14 günde gelen de varArkadaşlar ortalama kaç günde geliyor kargolar, puan biriktiriyorum sipariş vermedim henüz, ölücülük yapıcam![]()
hocam 5 sipariş hakkının yenilendiğini nasıl anlıyorsun yardımcı olur musun ilk siparişi 08/29/2025 yaptım. 09/10/2025 tarihinde geldi geriye kalan 4 hakkım hala yolda geliyor şimdi tekrar 5 hak için hepsinin gelmesini mi beklemem lazım ?Gelir gelir. Bende seri seri siparişlere başlayayım. Teşekkür ettim.