Shein indirimli ürünler

hocam 5 sipariş hakkının yenilendiğini nasıl anlıyorsun yardımcı olur musun ilk siparişi 08/29/2025 yaptım. 09/10/2025 tarihinde geldi geriye kalan 4 hakkım hala yolda geliyor şimdi tekrar 5 hak için hepsinin gelmesini mi beklemem lazım ?
senin siparişi verdiğin tarhi önemli değil önemli olan gümrükte işlem gördüğü tarih yani senin bu ayki hakkın dolmuş bi yakınının tc si kullan geç

hocam 5 sipariş hakkının yenilendiğini nasıl anlıyorsun yardımcı olur musun ilk siparişi 08/29/2025 yaptım. 09/10/2025 tarihinde geldi geriye kalan 4 hakkım hala yolda geliyor şimdi tekrar 5 hak için hepsinin gelmesini mi beklemem lazım ?
1 ay beklemen lazım. Ya da diğer aya geçilmesi lazım emin değilim. Temu'da 26sında sıfırlanıyor benim tcler mesela.

Uygun fiyatlı gamepad arayanlar için bir bilgi: Shein’de malum, bataryalı modeller gönderilmiyor. Ancak GameSir’in yeni kablolu modeli, yeni kullanıcı kuponuyla oldukça uygun bir fiyata alınabiliyor. Bilginiz olsun.

Ekler

• 1000028978.webp
    1000028978.webp
    29.5 KB · Hit: 149
  • 1000028976.webp
    1000028976.webp
    122.7 KB · Hit: 144
340tlye Projeksiyon cihazı aldım türkiyede aynı model 1kdan başlıyor diye biliyorum. Görüntü çok iyi değildir ama fiyatı düşününce mantıklı geldi.

340tlye Projeksiyon cihazı aldım türkiyede aynı model 1kdan başlıyor diye biliyorum. Görüntü çok iyi değildir ama fiyatı düşününce mantıklı geldi.
o projeksiyon cihazı değil standı olması lazım kontrol edin.

Bir çok üründe temu ile fiyat karşılaştırmasi yapıp öyle alın. Çoğu temuda daha uyguna geliyor ki yüzde 70 kupon felan görünce bile.

selam hocam link gonderir misin
Aleyküm selam buyrun hocam

o projeksiyon cihazı değil standı olması lazım kontrol edin.
Hayır hocam kontrol ettim değil, sizde bakın bir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir çok üründe temu ile fiyat karşılaştırmasi yapıp öyle alın. Çoğu temuda daha uyguna geliyor ki yüzde 70 kupon felan görünce bile.
Evet özellikle küçük ürünler temuda daha uygun oluyor, iki tarafıda kontrol edip almak en mantıklısı.

Evet özellikle küçük ürünler temuda daha uygun oluyor, iki tarafıda kontrol edip almak en mantıklısı.
ben denemiştim bunları kalitesi bayağı düşük parlaklık az netlik 480p sanırım. beklentin fazlaysa iptal et para boşa gitmesin

Bu bataryalı ürünler için bir şey buldunuz mu ? En ufak bataryalı ürün bile gelmiyor. Bir açığı yok mu getirmek için acaba 😁 temuda ne görüyorsan geliyor ama burda batarya ya allerjisi var gibi

hocam iptal edin siparişi o ürün 7-8 senelik geçen bende baktım gerçekten çok kötü. boşuna para harcıyorsunuz ona.
Eğer güncellemedilerse ürünü 1080p vermesi imkansız yinede siz araştırın ben dedim diye iptal etmeyin belki değiştirmişlerdir her ne kadar inanmasamda.

ben denemiştim bunları kalitesi bayağı düşük parlaklık az netlik 480p sanırım. beklentin fazlaysa iptal et para boşa gitmesin
1080p diyor ama 720p olur büyük ihtimalle oda kafi benim için, iade için şartlar neydi kalitesini beğenmessem iade etmede sıkıntı çıkarmı? Temu kadar kolaymı burda iade.

hocam iptal edin siparişi o ürün 7-8 senelik geçen bende baktım gerçekten çok kötü. boşuna para harcıyorsunuz ona.
Eğer güncellemedilerse ürünü 1080p vermesi imkansız yinede siz araştırın ben dedim diye iptal etmeyin belki değiştirmişlerdir her ne kadar inanmasamda.
Evet hocam 7-8 senelik ürün ama yenilemişler galiba, 1080 olucağını bende düşünmüyorum genelde ne yazıyorsa onun bir tık altı oluyor, yorumlar olumlu fotoğraf atan biri vardı görüntü iyi duruyor (fiyatına göre).

Kötü görüntü verirse iade edememmi geldikten sorna?

valla ben geçen sene wanbo dali 1 aldım o bile yetmiyor bi yerden sonra. bunla çamur görüntü gözünüz ağrır.

Geri