DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

7800x3d için bu soğutucu nasıl olur kaliteli yormayacak bir model arıyorum

Linkteki ürün kafama yatmiştı fakat bu deepcoolun fiyati cazip geldi.
le360 v2 soğutma performansı olarak daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten bu radyatör kalınlığı ile LFIII e kafa tutabiliyor mu? Ben mi yanlış yorumluyorum test sonuçlarını
dereceden çok ses farkı var lfIII alırsan daha sessiz çalışır aynı derecede le360 çok daha sesli çalışır

Gerçekten bu radyatör kalınlığı ile LFIII e kafa tutabiliyor mu? Ben mi yanlış yorumluyorum test sonuçlarını
yok kafa tutabiliyor çünkü pompa güçlü.

Ses konusu beni çok rahatsız eden bir durum sırf o yüzden 9700x aldım ısınma miktarı az olması için. Kafaya koydum lf3 ü RGB yapmak istiyorum. Geriye tek seçenek lf3 pro argb almak kalıyor o zaman. Değiştirmişken daha iyi bir soğutucu almakta fayda var ileride 9800x3d ile işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum. Yurt dışında 4500-5000 tl aralığında ülkemizde ise 6500 TL. Bu fiyat farklarına değer mi orası ayrı tartışma konusu tabii ki.

Son düzenleme:
Ses konusu beni çok rahatsız eden bir durum sırf o yüzden 9700x aldım ısınma miktarı az olması için. Kafaya koydum lf3 ü RGB yapmak istiyorum. Geriye tek seçenek lf3 pro argb almak kalıyor o zaman. Değiştirmişken daha iyi bir soğutucu almakta fayda var ileride 9800x3d ile işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum. Yurt dışında 4500-5000 tl aralığında ülkemizde ise 6500 TL. Bu fiyat farklarına değer mi orası ayrı tartışma konusu tabii ki.
Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp

bence gerek yok LE360 V2 al

İnceHesap Gaming Gecesi indirime girecekler listesinde kaçırmayın derim!

İnceHesap Gaming Gecesi indirime girecekler listesinde kaçırmayın derim!
n11 bana 2979tl geliyor bakalım incehesap kaça verecek. tavsiye eder misin
segotep bevere vardı, pompa gitti değişimden geldi, kutu açmadan 100tl zararına elden verdim kurtuldum.

n11 bana 2979tl geliyor bakalım incehesap kaça verecek. tavsiye eder misin
segotep bevere vardı, pompa gitti değişimden geldi, kutu açmadan 100tl zararına elden verdim kurtuldum.
Tavsiye ederim. Fanları güçlü ve 2900-2950rpm de pompa aşırı sessiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,061
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri