DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Anladım hocam bende alacağım büyük ihtimalle. Peki bu hava soğutucuların 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pa120 1000-1200₺ - ps120 1000-1300 sanırım.

Millette para var geziyor diyorsun onlarda bayram dan bayrama memleketine gidenler çoğunlukla teknolojik ürünler de bir şey alan çok kalmadı. Covid bittikten sonra millet akıllandı resmen öyle her şeye sazan gibi atlamıyor iyice ucuzlarsa alırım kafasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran olunca performansı farkı çok olmayacak benden demesi
Benim çevrem yazın şehir şehir gezdi hocam anlatmak istediğim bayramdan bayrama değil zaten bu yıl özellikle bir bolluk vardı.

merhaba sıvı sogutucuyu almak istiyorum ama kendi uygulaması var mı ? Renk kontrol etmek icin youtubedan baktıgımda kumandası vardı

merhaba sıvı sogutucuyu almak istiyorum ama kendi uygulaması var mı ? Renk kontrol etmek icin youtubedan baktıgımda kumandası vardı
Adam basit uzaktan kumandalı kontrolcüye bağlamış video da uğraşmamak için sen anakart'ın 3 pinli ARGB portuna takıp aydınlatmasını yönetebilirsin. Kendi yazılımından kontrol edilenler DEEPCOOL LCD ekranlı modelleri olanlar.

deep cool kasalarından harika verim aldım.
hava soğutmaları eh işte isteklerimi pek karşılamadı ses sorunu felan mevcuttu.(ASSASSIN VC ELITE WH) stok bekliyorum şans vermek istiyorum.
eski sıvıları kronik problemler mevcuttu genel olarak bu yeni seri şans vermek ister miyim tabikide hayır alanlara h.o :)

Akşam ürün yeni eklenmişti sabahta baktığımda aynı 3199₺ fiyattı biraz daha düşünce dayanamadım 3 taksit ile aldım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
INTEL 330W
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
AMD 250W
knk bu İnce Hesap niye kargoya vermiyor şunu ya allahtan cumartesiye yetişsin diye perşembe aldım ya

7800x3d için bu soğutucu nasıl olur kaliteli yormayacak bir model arıyorum

Linkteki ürün kafama yatmiştı fakat bu deepcoolun fiyati cazip geldi.
Ekran var diye 5k verdiğini unutma derece farkını çok azdır belki de yoktur.

Ekran da ölü piksel çıkarsa üzülürsün :ROFLMAO:

Gerçekten bu radyatör kalınlığı ile LFIII e kafa tutabiliyor mu? Ben mi yanlış yorumluyorum test sonuçlarını

Geri