Anladım hocam bende alacağım büyük ihtimalle. Peki bu hava soğutucuların 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı?PS120 SE den geçiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam bende alacağım büyük ihtimalle. Peki bu hava soğutucuların 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı?PS120 SE den geçiyorum.
pa120 1000-1200₺ - ps120 1000-1300 sanırım.Anladım hocam bende alacağım büyük ihtimalle. Peki bu hava soğutucuların 2. el piyasası nasıldır bilginiz var mı?
Benim çevrem yazın şehir şehir gezdi hocam anlatmak istediğim bayramdan bayrama değil zaten bu yıl özellikle bir bolluk vardı.Millette para var geziyor diyorsun onlarda bayram dan bayrama memleketine gidenler çoğunlukla teknolojik ürünler de bir şey alan çok kalmadı. Covid bittikten sonra millet akıllandı resmen öyle her şeye sazan gibi atlamıyor iyice ucuzlarsa alırım kafasında.
ekran olunca performansı farkı çok olmayacak benden demesi
Adam basit uzaktan kumandalı kontrolcüye bağlamış video da uğraşmamak için sen anakart'ın 3 pinli ARGB portuna takıp aydınlatmasını yönetebilirsin. Kendi yazılımından kontrol edilenler DEEPCOOL LCD ekranlı modelleri olanlar.merhaba sıvı sogutucuyu almak istiyorum ama kendi uygulaması var mı ? Renk kontrol etmek icin youtubedan baktıgımda kumandası vardı
Zoko dk 431 alabilirsin. Sadece fan masrafın olur ama arctic 360 bile sığar kasaya. Darkflash üretimidir.3000 civarı
knk bu İnce Hesap niye kargoya vermiyor şunu ya allahtan cumartesiye yetişsin diye perşembe aldım yaAkşam ürün yeni eklenmişti sabahta baktığımda aynı 3199₺ fiyattı biraz daha düşünce dayanamadım 3 taksit ile aldım.![]()
DeepCool LE360-V2 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle![]()
Deepcool CPU Cooler Round-up: 3 AIOs / 2 Air Coolers Tested - KitGuru
Deepcool has released several new CPU coolers recently, including some brand-new models and others twww.kitguru.net
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
INTEL 330W
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
AMD 250W
Aerocool d502a aldım. Kasa soğutucudan daha önce gelicek gibi daha benimde kargoya vermediler.Zoko dk 431 alabilirsin. Sadece fan masrafın olur ama arctic 360 bile sığar kasaya. Darkflash üretimidir.
Ekran var diye 5k verdiğini unutma derece farkını çok azdır belki de yoktur.7800x3d için bu soğutucu nasıl olur kaliteli yormayacak bir model arıyorum
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
Linkteki ürün kafama yatmiştı fakat bu deepcoolun fiyati cazip geldi.