🔥İndirim PCKolik Vade Farksız 9 Taksit Sistemler

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,593
PCKolik'te bu işe girdi hayırlı olsun. İtopya yine 1000 yıl geriden geliyor. Daha fazla sistem getirirlerse ve Trendyol ile Trendyol+ sepet indirimi anlaşması yaparlarsa eğer iyi olur.

512 GB SSD dışında gayet iyi sistem. Parça kalitesi iyi.

1758311982662.webp

Bence 2K fazla verip bu sistem alınabilir diye düşünüyorum

PCKolik'te bu işe girdi hayırlı olsun. İtopya yine 1000 yıl geriden geliyor. Daha fazla sistem getirirlerse ve Trendyol ile Trendyol+ sepet indirimi anlaşması yaparlarsa eğer iyi olur.

Hocam world kartla taksitli sistemler alabilir miyiz?

5070'li sistem var mı hocam vade farksız 9 taksite.
Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Monitör, klavye vb. de önerelim mi?
Hocam world kartla taksitli sistemler alabilir miyiz?
Hepsiburada Premium'a üye olursanız eğer World karta vade farksız 9 taksit yapıyor. Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Monitör, klavye vb. de önerelim mi?

şuan birisi gelip benden 50.000tl istese akbank axess çekse 12 taksit komisyon dahil 65.000tl olarak çekerim çok daha iyi sistem toplar bence herkesin çevresinde vardır komisyonla kart çeken en mantıklısı bu diye düşünüyorum

Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Monitör, klavye vb. de önerelim mi?

Hepsiburada Premium'a üye olursanız eğer World karta vade farksız 9 taksit yapıyor. Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Monitör, klavye vb. de önerelim mi?
@Cancan234 Neden gülme tepkisini kullandığınızı sorgulayabilir miyim?

@Cancan234 Neden gülme tepkisini kullandığınızı sorgulayabilir miyim?
hemen cevapliyim 3 defa monitör önerecektiniz konu aç etiket at demiştiniz üstüne konu açıp etiket attım üstüne sistemi sordunuz üstüne oynadığım oyunu sordunuz üstüne Cevap vermediniz o sebepten güldüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha bide üstüne tekrar etiketlediğimde görmemişim konu geçmiş diyip tekrar etiket istediniz tekrar dönüş yapmadınız yeterli olduğunu düşünüyorum

Geri