15 Pro mu 16 plus mı? Önerileri bekliyorum

Reaksiyon skoru
71
60k bütçe var aşma imkanı 0 bu para ile 15 pro mu alayım yoksa 16 plus mı? Hangi modeli neden almam gerektiğini açıklarsanız da teşekkür ederim

hocam bence 15 pro
hem işlemci yönünden hep pro motion ekran
hem kamera
ama tavsiyem Android almandır herzaman

kamera,ekran,kasa kalitesi olarak 15 pro önde işlemci olarak 16 plus önde hangisi sana daha ağır basıyorsa onu al son olarak iphonelarda plus modellerin ikinci elleri en çok değer kaybeden modeller

Neden Android normalde bende ilk başta s24u düşünüyordum sonra dan 15 pro girdi aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden vivo
Donanım olarak çok üst seviyede. Özelliklede kamera konusunda süper. Xiaomi önersem yazılımı kötü. Vivonunki biraz daha iyi. Hemen her konuda 15 prodan iyi. İphone bazında da 15 pro baya iyi. Seçim sizin.

Neden Android normalde bende ilk başta s24u düşünüyordum sonra dan 15 pro girdi aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden vivo
Android tarafında hem özgürlük tarafı var
Hem ekran hem depolama olarak daha iyi cihazlar alıyorsun
Kamera olarak daha iyiler
Bizde iphone gereksiz paralara satılırken Android ederine satılıyor

Android tarafında hem özgürlük tarafı var
Hem ekran hem depolama olarak daha iyi cihazlar alıyorsun
Kamera olarak daha iyiler
Bizde iphone gereksiz paralara satılırken Android ederine satılıyor
Kamera konusunda internet de yaptığım araştırma da 15 pro s25u dan daha iyi o nasıl oluyor hocam

Kamera konusunda internet de yaptığım araştırma da 15 pro s25u dan daha iyi o nasıl oluyor hocam
hangi araştırma bu
yada s25u nın kamerasının kim en iyi kamera olduğunu söyledi
16 pro max bile s25u karşısında iyi değil
nasıl 15 pro geçebilir

Forumda iPhone 15 pro sahibi olan kişi varmı veya s24u ürün hakkında bilgi verebilir mi
4-5 ay 15 Pro kullandım, şu an aktif 8-9 aydır 15 Pro Max kullanıyorum. 1-1.5 Ay kadar 24 Ultra deneyimledim.
Sorun varsa cevaplayabilirim.

Geri