Sen ne tarz modeller düşünüyorsunbeyler bana da öneri gerekiyor. 40 50 bütçem var.
aklımda hiç bir şey yok aslında ya sadece şuan ki telefonum eskidi yeni herangi bi telefona okeyim diyebilirimSen ne tarz modeller düşünüyorsun
Android mi kullanıyorsun iOS muaklımda hiç bir şey yok aslında ya sadece şuan ki telefonum eskidi yeni herangi bi telefona okeyim diyebilirim
Hocam bakın yine diyorum. Kamera önemliyse sizin için vivo x200 pro alın keyfinize bakın. Değil 15 pro 16pro maxten bile daha iyi kamerası var. Hatta 17pm sen de iyidir ama çok bakmadım 17pmye. Vivo x200 pro kamerada tokatlıyor hoca iphone zaten.https://hwp.com.tr/dxomark-en-iyi-telefonlar-siralamasi-mart-2025-304567 buradan gördüm epey de de burayı baz alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda iPhone 15 pro sahibi olan kişi varmı veya s24u ürün hakkında bilgi verebilir mi
Samsungta s24+. Honor istersen magic 7 pro. Onu da çok önerdiler ama ben ısınamadım bir bakın.beyler bana da öneri gerekiyor. 40 50 bütçem var.
S25 plus çek keyfine bakbeyler bana da öneri gerekiyor. 40 50 bütçem var.
Hocam günlük işler için kullanan birisi için iphone her türlü daha iyi.Yok ben oyun oynuyorum, vs diyorsan s24u.Tek günlük işler için iphone çok çok iyi.Vana soracak olursan s24u alırım.İphone çok kısıtlıNeden Android normalde bende ilk başta s24u düşünüyordum sonra dan 15 pro girdi aklıma
Neden vivo
Oyun çok fazla oynamıyorum zaten Samsung Galaxy tab s10 ultram var dışarı çıktığımda günlük fotoğraf çekmek donma kasma yapmayacak güzel videolar ve uzun ömürlü bir cihaz arıyorumS25 plus çek keyfine bak
Hocam günlük işler için kullanan birisi için iphone her türlü daha iyi.Yok ben oyun oynuyorum, vs diyorsan s24u.Tek günlük işler için iphone çok çok iyi.Vana soracak olursan s24u alırım.İphone çok kısıtlı
Hocam o zaman iphone alırdım ben.Oyun çok fazla oynamıyorum zaten Samsung Galaxy tab s10 ultram var dışarı çıktığımda günlük fotoğraf çekmek donma kasma yapmayacak güzel videolar ve uzun ömürlü bir cihaz arıyorum
1yıldır s24ultra kullanıyorum, şuanki piyasada önermem. honor magic 7 pro tavsiye ederim. İllaki apple diyorsan ekran büyük istiyorsan 16 plus , ekran ufak kalsın 3 kamera diyorsan 15 pro.https://hwp.com.tr/dxomark-en-iyi-telefonlar-siralamasi-mart-2025-304567 buradan gördüm epey de de burayı baz alıyor
Forumda iPhone 15 pro sahibi olan kişi varmı veya s24u ürün hakkında bilgi verebilir mi
A2 yazıldım ehliyeti alayım duruma göre zaten 200-300 lük birşeyler almayı düşünüyorumO paraya bir Scooter alınır. Kala parayla da bir A 1 serisi alırsın. İşini yeterince görür.
450sr öneririm yada 450nk başlangıça uyar korkmaA2 yazıldım ehliyeti alayım duruma göre zaten 200-300 lük birşeyler almayı düşünüyorum