Forum Yönetimine Teşekkür

vada

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
410
Bizi diğer forumlarda olan saçma-sapan imla kurallarına uymak zorunda bırakmadığınız, mesajlara edit atma özgürlüğü verdiğiniz ve dm imkanı sunduğunuz için teşekkür ediyorum.noktadan sonra boşluk bırakmadığım için rahatça uyuyabiliyorum artık'^+

Son düzenleme:
Bizi diğer forumlarda olan saçma-sapan imla kurallarına uymak zorunda bırakmadığınız, mesajlara edit atma özgürlüğü verdiğiniz ve dm imkanı sunduğunuz için teşekkür ediyorum.noktadan sonra boşluk bırakmadığım için rahatça uyuyabiliyorum artık.
technopat cehennemınden cıkmıs bır gencımız donanım arsıvıne tesekkurlerını ıletıyor dunya ne guzel seysın sen

technopat cehennemınden cıkmıs bır gencımız donanım arsıvıne tesekkurlerını ıletıyor dunya ne guzel seysın sen
hepsinde varım aynısının lacivertinde de varım -literally- düzenli olarak imladan ban atıyolar bazen yazdıklarım zoruna gidiyor imla hatası arayıp eski mesajdan bulup ban atıyolar komedi. Adamlar düzen kurmuş kullanıcı komisyonlu link atamıyor buna ok im ama kendileri el altından #reklam falan yazmadan reflink atıyolar söyleyince gene ban yiyosun evlerden ırak Allahtan bura var. modlar pek takılmaz karışmazlar zaten öyle olcak.
En iyi hakem maçta hiç kendinden bahsedilmeyen hakem değil midir?

Her forumun kendi kuralları var. Kurallardan memnun değilseniz o forumu kullanmak zorunda değilsiniz. Forumun kurallarını bile bile uyarı yiyorsanız da katı yönetim diye sitem edemezsiniz. Zaten üye olurken de bu kuralları kabul ettiğiniz varsayılarak üyeliğiniz onaylanıyor.

Her forumun kendi kuralları var. Kurallardan memnun değilseniz o forumu kullanmak zorunda değilsiniz. Forumun kurallarını bile bile uyarı yiyorsanız da katı yönetim diye sitem edemezsiniz. Zaten üye olurken de bu kuralları kabul ettiğiniz varsayılarak üyeliğiniz onaylanıyor.
Kuralların saçmalığını söylüyorum burada.Saçma kurallar değişebilir burda ne güzel yok istediğim gibi yazıyorum oh
nokta koymadım uyarı da yemedim ban da müq

Son düzenleme:
Kuralların saçmalığını söylüyorum burada.
Kurallar saçma ise forumu kullanmazsın olur biter. Saçma olduğunu farklı bir forumda söyleyince eline ne geçiyor bence bunu oturup düşünmelisin.

Ayrıca eleştiriye açık bir forum yapısı mevcut. Rahatsız olduğun durum ile alakalı bilet atabilir, değişmesini istediğin kural veya eklenmesini istediğin bir şey ile alakalı konu açabilirsin. Absürt olmayan çoğu öneri uygulamaya geçiyor.

Kurallar saçma ise forumu kullanmazsın olur biter. Saçma olduğunu farklı bir forumda söyleyince eline ne geçiyor bence bunu oturup düşünmelisin.

Ayrıca eleştiriye açık bir forum yapısı mevcut. Rahatsız olduğun durum ile alakalı bilet atabilir, değişmesini istediğin kural veya eklenmesini istediğin bir şey ile alakalı konu açabilirsin. Absürt olmayan çoğu öneri uygulamaya geçiyor.
Niye kullanmicam ne alaka.Fikrimi söyleyip doğru olanı yaptıkları için yönetime şükranlarımı sunuyorum.
Eleştiriye açık mı eleştiriye açık mı buna anca gülerim bak bugün bana yeşil forum modunun attığı mesajı gönderiyorum sonra eleştiriye açık oldukları söylersin gene gülerim asdgdsag. Bak bunu yazdı başka bir forumda konu açıp sonra gelip burada da açarsam efendilerin zoruna gidiyor.Egoya gel.
Ekran görüntüsü 2025-09-20 144150.webp

Senin dediğin sadece laf üstünde demokratiğiz mesajı.Genelde mod ne derse arkasından gelenler onu upvotelayıp geçiyor uçurumdan atlayan koyun misali.

Recep'in çıktığı ve bulunduğu her yer, TDK özentilerinin olduğu yerdir. Sanki full imlâ kurallarına uyunca orgazm yaşıyorlarmış, imlâdan ban atınca şampanyalı şaraplı parti veriyorlarmış gibi hissediyor insan. O kadar kasmanın alemi yok fakat cümlenin akışını bozacak noktalama işaretlerinin olmasını ben de isterim. En azından nokta, virgül konulunca okuması da daha rahat oluyor.

Niye kullanmicam ne alaka.Fikrimi söyleyip doğru olanı yaptıkları için yönetime şükranlarımı sunuyorum.
Eleştiriye açık mı eleştiriye açık mı buna anca gülerim bak bugün bana yeşil forum modunun attığı mesajı gönderiyorum sonra eleştiriye açık oldukları söylersin gene gülerim asdgdsag. Bak bunu yazdı başka bir forumda konu açıp sonra gelip burada da açarsam efendilerin zoruna gidiyor.Egoya gel.Alıntıyı görüntüle
Senin dediğin sadece laf üstünde demokratiğiz mesajı.Genelde mod ne derse arkasından gelenler onu upvotelayıp geçiyor uçurumdan atlayan koyun misali.
Kızacaksınız ama kendi tercihleri daha çok forumlarına bakılsın, konular açılsın, daha çok üstte kalsın istiyorlardır. Ki zaten şuan en iyi forum orası. Bunun egoyla ilgili olduğunu düşünmüyorum pek. Bir sorununuz olur saçma sapan bir cevap alırsınız, beğenmezsiniz o ayrı. Kurallar açıkça belli, virgül koymadım uyarıldım gibi şeyler saçma geliyor. Kimse zorlamıyor ki başka forumlara bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri