Android 50k Android Telefon Önerisi

Ben magic 7 proya samsung s23ten geçtim. Yüz tanımasıda parmak izide iyi çalışmıyordu. İyi çalışmıyordu derken uğraştırıyordu. Yüz tanıma zaten kameradan tanımaya çalışıyor karanlıkta falan tanımaz. Parmak izi okuyucu da elinizi nemlendirin falan diyordu. Sürekli 3-4 kere güçlü bastırmak gerekiyordu. iPhone 11 kullanıyordum s23ten önce yüz tanıması s23ten inanılmaz üstündü. Apple ve honorun kullandığı 3dtough sensör diye bir sensör ile ikiside yüz tanımada çok iyi. Parmak izi okuyucuya ihtiyaç hiç duymuyorumda duysamda çok hızlı. Bilmiyorum Samsungun yüz tanıması dan memnun olan var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben magic 7 proya samsung s23ten geçtim. Yüz tanımasıda parmak izide iyi çalışmıyordu. İyi çalışmıyordu derken uğraştırıyordu. Yüz tanıma zaten kameradan tanımaya çalışıyor karanlıkta falan tanımaz. Parmak izi okuyucu da elinizi nemlendirin falan diyordu. Sürekli 3-4 kere güçlü bastırmak gerekiyordu. iPhone 11 kullanıyordum s23ten önce yüz tanıması s23ten inanılmaz üstündü. Apple ve honorun kullandığı 3dtough sensör diye bir sensör ile ikiside yüz tanımada çok iyi. Parmak izi okuyucuya ihtiyaç hiç duymuyorumda duysamda çok hızlı. Bilmiyorum Samsungun yüz tanıması dan memnun olan var mı?
Bende tab s9fe var yüz okuması kötü.

magic 7 pro kullanıcısıyım her türlü alanda zorladım ve kullandım
gönül rızasıyla tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha optimize değil aslında
ne için kullandığına bağlı
Samsung oyun konusunda rezil bir marka mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 aydır herhangi bir sorun yaşamadım
sertifikaları falanda var
sanmıyorum
Adam ablam için alıcaz diyor ne boş yapıyorsun. Bide gülme emojisi atıyor :D:D

• Beğen
Ablam için max 50k android telefon lazım. Iphone istemiyoruz. Sadece sıfır.
Depolama 512
İyi kamera
İyi işlemci
İyi yazılım
Samsung un exynos işlemcili hiçbir cihazinj alma diğer Android markalarında da snapdragon harici işlemciai olan cihazlara bulaşma mediatek in saf güç anlamında çok iyi işlemcisi var tamam ama bu işlemciye doğru düzgün yazılım desteği yok

• Beğen
Peki bu honor çok bilindik bir markaya yakın mı ablam isminden dolayı biraz çekingen çünkü. Yoksa bana kalsa bunu alırım direkt

Önceden Huawei'nin bir modeliydi. Sonra alt şirket oldu. Google ambargosu yiyince tamamen ayrıldılar sözde. Ama Huawei'nin izinden gidiyor Honor. Yani ha Huawei ha Honor. Aynı diyebilirsin.

Ek olarak bende kullanıyorum 1-2 ay oldu olmadı. Güzel telefon. Akıcı iPhone gibi. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

• Beğen
Magic 7 proda memnun olmadığın hiç bir şey yok mu dersen.
1. Aksesuar, kılıf, ekran koruyucuda pek seçenek yok.
2. Kamera adası biraz büyük.
3. Ön kamera ahım şahım değil.
Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.

• Beğen
Iphone 16 pro max imi 1 hafta önce satıp honor magic 7 pro ya geçtim daha öncede honor 70 kullandığım için honor arayüzünü biliyordum zaten telefon bana gayet güzel geldi şimdilik 16 pro max den sonra aman aman bir farklılık hissetmedim en azından benim kullanım şekline göre böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri