omercelikk
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
gecmis olsun kardeşim
Benim elimde sistem Msi rtx ekran kartı ve intel işlemcili o kadar uzun yıllar kullandığım için memnuniyet adına amd felan almayı pek düşünmüyorum.evet biliyorum ozellestirmeler pahali oluyor. ama son gaming gecesinde ozellestirilmeden onceki hali 31k olan 9060xtli sistem vardi. ozellestirmeyle birlikte 35k felan yapiyordu galiba. parca kalitesi de yuksek oluyordu
ram ozellestirmeleri vatandaki intel islemcili sistemlerde cok pahali oluyor. baska yerlerde ve amd islemcili sistemlerde ucuz oluyor genelde
Daha önce sorunsuz İntel kullandığınız için şuan İntel AMD'den daha mı iyi yani? Yazdığınız Ekran kartı için ise bir kısmı doğru. İşlemci için ise saçma bir bakış açısı. Ayrıca diğerlerinin de dediği gibi AM5 toplamak daha mantıklıymış. 1 ay önce alınan sisteme göre fiyatı uygun değil.Benim elimde sistem Msi rtx ekran kartı ve intel işlemcili o kadar uzun yıllar kullandığım için memnuniyet adına amd felan almayı pek düşünmüyorum.
Ben daha iyi demedim farkındaysan memnuniyet açısından dedim.Daha önce sorunsuz İntel kullandığınız için şuan İntel AMD'den daha mı iyi yani? Yazdığınız Ekran kartı için ise bir kısmı doğru. İşlemci için ise saçma bir bakış açısı. Ayrıca diğerlerinin de dediği gibi AM5 toplamak daha mantıklıymış. 1 ay önce alınan sisteme göre fiyatı uygun değil.
Hayırlı olsun. İyi forumlar.
Sorun değil iptal ederim. Bir kaç aya kadar bu ürünlerin fiyatları artacak yok falanca cuma adı altında indirim yaptıklarını gösterip bugünkü fiyatlara çekip tekrar satacaklar daha sonra alan kişiler indirim den ürün aldım diyecekÖncelikle hayırlı olsun. Bence pahalı sistem. Her zaman söyledim, şimdi de söyleyeyim. Acele ediyorsunuz. Çok yanlış zamanda alışveriş yapıyorsunuz. Ürün fiyatları bir kaç ay öncesine göre aşırı pahalı. Aşağı çekilebileceğini düşündüğüm zaman Kasım ayı indirimleri. 1-2 ay daha bekleyip daha güçlü bir bilgisayarı daha uygun fiyata alma ihtimaliniz vardı. Tekrar hayırlı olsun.
Ben daha iyi demedim farkındaysan memnuniyet açısından dedim.
Bahsettiğim oyunlar için bu sistem yeterli değil mi ? Zaten yazımın başında son bilgisayarım olacağını da belirttim 3-5 sene götürse beni kafidir.Tamam da memnun olsan bile işlemci eski bir nesil. Güncel soket almadığın için işlemciyi değiştirmek istediğinde hem anakartı hem de RAM’i de değiştirmek zorunda kalacaksın. 1700 soket tercih etseydin en azından sadece işlemciyi değiştirmen yeterli olurdu.
Arkadaşların anlatmak istediğini anlamadınız sanırım. O fiyata daha iyi, yükseltmeye açık bir sistem toplayabileceğinizi söylüyorlar. Sisteminiz zaten sizin isteğinizi fazlasıyla karşılıyor şuan. Fiyat bazında daha iyi alternatifleri olduğunu söylemeye çalışıyoruz.Bahsettiğim oyunlar için bu sistem yeterli değil mi ? Zaten yazımın başında son bilgisayarım olacağını da belirttim 3-5 sene götürse beni kafidir.
Ram kötü olmasın diye diğer bileşenler kötü olmuşEvet o dediğiniz sistemler oluyor ve düşüyor ama bir yerlerinde bir eksiklikler oluyor bak yukarıda ne yazdım cL46 ram koyuyor sistemin içine mesela keza sadece bu ram değişikliği bile 2k-3k bedel oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak burada indirimli 5070 sistemin ram seçenekleri
Elbetteki anladım arkadaşları haklılar tabii ki ama zaten 1 aydır şu indirim gelecek bekle bu indirim gelecek bekledim artık bekleye bekleye gına geldiArkadaşların anlatmak istediğini anlamadınız sanırım. O fiyata daha iyi, yükseltmeye açık bir sistem toplayabileceğinizi söylüyorlar. Sisteminiz zaten sizin isteğinizi fazlasıyla karşılıyor şuan. Fiyat bazında daha iyi alternatifleri olduğunu söylemeye çalışıyoruz.
iptal etmene sevindim dostum. muhtemelen onumuzdeki cuma gecesi daha iyi bir sistem alirsinElbetteki anladım arkadaşları haklılar tabii ki ama zaten 1 aydır şu indirim gelecek bekle bu indirim gelecek bekledim artık bekleye bekleye gına geldişimdi diyorlarki kasımı bekle falanca cuma indirimi gelecek ee ne için beklemem gerekli 5-10 bin ₺ için beklicem.
Gerçekten o para için 2 ay daha beklemek bana mantıklı gelmiyor çünkü o 2 ay boyuncu mevcut kullandığım PC’den keyif almicam ve kanser olucam. Bence arkadaşlar bunu anlamıyorlar zaten PC kanser ediyor yemişim 5-10 bin ₺ parasını veririm o parayı iki ay keyifle takılırım.
Neyse ilgilenen dil döken yazı yazan herkesin ağzına parmağına sağlık. Siparişi iptal ettim bu hafta da bakınacağım.