Öneri İphone 16 Pro / S25 Ultra

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    18
  • Anket kapatıldı .

FTR-Emir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Bütçe
45000
Çok fazla aklımı kurcalıyor. İkisinide yurt dışı alıcam ve sayılı gün kaldı almama. Siz yerimde olsanız ne alırdınız ve Rengi ne olurdu?

1-272_large.webp
1-185_large.webp

Çok fazla aklımı kurcalıyor. İkisinide yurt dışı alıcam ve sayılı gün kaldı almama. Siz yerimde olsanız ne alırdınız ve Rengi ne olurdu?
ben şahsen s25u kullanıyorum 2 gün boyunca 16 pro max de kullandım 4 yıldır iphone kullanmama ramen s25u çok daha premium bir telefon siyahını öneririm beyazıda baya iyi

s25 ultra

Eğer kayıtlısını bulursan s25u
Öbür türlü 16 pro olabilir

Fiyatından dolayı artık TR'de iPhone pek tercih edilesi telefon olmaktan çıkıyor. Bu özellikleri çok daha iyi fiyatlara kullanacağın birçok telefon var. Bu yüzden S25U.

Kanka telefondan fazla oyun oynamıyorum ve uzun süre beni telefon ihtiyacından kurtarsın diyorsan net olarak 16 pro en az 5-6 sene kasma donma olmadan seni idare edecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynayacaksanda yine 16 pro öneririm max 500-600 arası fiyatta olan soğutucu ile ısınmadan rahatça oynatır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ekleme yapayım etrafımdaki çoğu kişi s25 u dan şikayetçi çok gecikmeli bir cihaz olduğu için çoğu sattı veya takas ike farklı cihazlara geçiş yaptılar

Geri