Sağolasın hocam 6 aylık ViewSonic VX2479, Logitech K280e; çok eskimemiş deathadder essential ve blackshark v2x im var. Bir süre böyle devamMonitör, klavye, mouse vb. de önerelim mi?
Bütçenizi arttırmanız şart yoksa çöp alırsınız. İncehesap gaming gecesinde RX 9060 XT 16 GB sistem düşür. Cuma 22:00 gibi konu açıp beni etiketleyin.ya 30k gözüküyor sistem. r5 7500f 5060ti 8gblı sistem 32k itopyada alınır mı? sistem arıyorum hocam yardımcı olabilir misiniz? açıkçası nvidia kart amd işlemci istiyorum. itopyadaki sistem çok iyi geldi ama anakart çöp a620 var arafta kaldım piyasada bildiğiniz 30-35k civarına ddr5 amd, nvidia sistem varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
hocam çok görüyorum video vs. amd kartlardaki kronik sorunlara yönelik. problem yaşamaz mıyız?Bütçenizi arttırmanız şart yoksa çöp alırsınız. İncehesap gaming gecesinde RX 9060 XT 16 GB sistem düşür. Cuma 22:00 gibi konu açıp beni etiketleyin.
Monitör için bütçeniz nedir? Klavye mouse vb. de önerelim mi?Dostlar selam Sistemi aşağıda özelleştirmelerle aldım fakat bu cihazla uyumlu uygun fiyatlı bir monitör var mıdır acaba? Bir de Wifi adaptörü almam gerekiyor ama öneriniz var mıdır acaba?
![]()
7m2ul3r.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, JPG formatındadır — 7m2ul3r . jpghizliresim.com
Kart 8gb değil 16GB yalnız.Alıntıyı görüntüle
ekran kartı 15k
sistemin kalanına da 15k veriyorsunuz.
tek tek alınsa ztn kaça cıkıyorduki pek indirim yok gibi bence. alanlara hayırlı olsun
tek tek alınsa 40kyı geçiyor toplamda.ayrıca sistemdeki ekran kartı 16gb sizin baktıgınız fiyat 8Alıntıyı görüntüle
ekran kartı 15k
tek tek alınsa ztn kaça cıkıyorduki pek indirim yok gibi bence. alanlara hayırlı olsun
Güzel indirimler oluyor.bu Kasım furyasi nedir?
16 seçmeme rağmen 8 çıkmış 3k' fiyat fark ediyor fena değilmiş öyleyse, ihtiyaç varsa alınırKart 8gb değil 16GB yalnız.
8 gb ne alaka 16 gb ekran kartı vatandaki sistemde 9060xt seçinceekran kartı 15k
Evet evet, fiyat iyi son kullanıcıya.16 seçmeme rağmen 8 çıkmış 3k' fiyat fark ediyor fena değilmiş öyleyse, ihtiyaç varsa alınır