Sıvı soğutma vs kule tipi

musaff

80+
Reaksiyon skoru
2
3400 e kadar bütcem var lcd ekranlı ekranına gif koyulabilen sıvı soğutma veya kule tipi soğutma almak istiyorum thermalrgiht ın asassin x120r ve peerles assasin modeli var sıvı soğutma olarak da thermalrgiht frozen warframe 240 modeli var kule tipi kısmında lcd ekranı olupta gif veya fotoğraf koyulanı varsa veya 240 mm lik sıvı soğutmada gif fotoğraf koyulan uygun fiyatlı model varsa önerir misiniz?

Dostum 1800tl bantlarinda kule tipi islemcinin sogutamayacagi islemci yok.

Egerki estetik icin sivi sogutmaya oara verirsen sen bilirsin.

Simdi kiyaslamada anlaman icin diyecegim.

Yakin fiyatlardaki kule tipi ile sivi sogutmayi kiyaslayacagin zaman sole dusunebilirsin.

Dusuk, orta seviyelerde yani 3000 e kadar butcelik dilimde en f/p olani kule tipidir.

1800tl ye onerebilicegim kule tipini sivi sogutma olarak gececk sogutucular 2700 den basliyor.

Egerki esktrem oc isleri ile urasmicak yada goruntu icin almiyorsan boda butceni harcama.

3400 e kadar bütcem var lcd ekranlı ekranına gif koyulabilen sıvı soğutma veya kule tipi soğutma almak istiyorum thermalrgiht ın asassin x120r ve peerles assasin modeli var sıvı soğutma olarak da thermalrgiht frozen warframe 240 modeli var kule tipi kısmında lcd ekranı olupta gif veya fotoğraf koyulanı varsa veya 240 mm lik sıvı soğutmada gif fotoğraf koyulan uygun fiyatlı model varsa önerir misiniz?
Başkan bütçen güzel kule tipi alma indirimleri kovala bütçe arttır güzel bir sıvı soğutma al.

Thermalright peerless assasin 120SE nin oc yapilmayacaksa sogutamayacagi am5 islemci yok bence :D

Islemcin neydi konu acarken konuyla alakali parcalari belortmessen yardimci olamayiz dostum unutma.

Thermalright peerless assasin 120SE nin oc yapilmayacaksa sogutamayacagi am5 islemci yok bence :D

Islemcin neydi konu acarken konuyla alakali parcalari belortmessen yardimci olamayiz dostum unutma.
ryzen 5 5600 gt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 1800tl bantlarinda kule tipi islemcinin sogutamayacagi islemci yok.

Egerki estetik icin sivi sogutmaya oara verirsen sen bilirsin.

Simdi kiyaslamada anlaman icin diyecegim.

Yakin fiyatlardaki kule tipi ile sivi sogutmayi kiyaslayacagin zaman sole dusunebilirsin.

Dusuk, orta seviyelerde yani 3000 e kadar butcelik dilimde en f/p olani kule tipidir.

1800tl ye onerebilicegim kule tipini sivi sogutma olarak gececk sogutucular 2700 den basliyor.

Egerki esktrem oc isleri ile urasmicak yada goruntu icin almiyorsan boda butceni harcama.
anladım teşekkürler peki kule tipi soğutmalardaki ldc ekranlara fotoğraf gif falan koyuluyor mu

ryzen 5 5600 gt

anladım teşekkürler peki kule tipi soğutmalardaki ldc ekranlara fotoğraf gif falan koyuluyor mu
Cok ust olanlarda belki vardir ama sana nacizane bi tavsiye otarz seyler suan umrunda ama aldikdan 3 gun sonra yuzune bime bakmayacaksin.

Bide 5600 icin ole 1800tl lik kule tipine fln ihtiyacin yok.

1000tl lik kule tipi sogutucu islemcini yukte bile 70 dereceye sabitler.

R5 5600 kullandigimdan biliyorum.
Ole bosa fazla butce ayirma.

1000tl lik kule tipleri yeterli olur

Cok ust olanlarda belki vardir ama sana nacizane bi tavsiye otarz seyler suan umrunda ama aldikdan 3 gun sonra yuzune bime bakmayacaksin.

Bide 5600 icin ole 1800tl lik kule tipine fln ihtiyacin yok.

1000tl lik kule tipi sogutucu islemcini yukte bile 70 dereceye sabitler.

R5 5600 kullandigimdan biliyorum.
Ole bosa fazla butce ayirma.

1000tl lik kule tipleri yeterli olur
boşta 75 robloxda 80 kadar çıkıyo derece thermalright assassin 120 r olur mu

Am4 ile uyumlu olup olmadigina satici bilgilerinden kontrol etip alabilirsin :)

Sogutmaya fazla bile yeter.
Robloxda 50 dereceye duser merak etme.
Bana kalirsa daha 800 tl bantlarindaki sogutucular bile fazlasiyla yeterli olur.

Bu islemciler 95 derecede calisabilecek sekilde tasarlaniyor. 80 derece ve altinda calistigi surece hicbisekilde daha cok soguk olmasinin bi manasi yok.

Bana kalirsa daha 800 tl bantlarindaki sogutucular bile fazlasiyla yeterli olur.

Bu islemciler 95 derecede calisabilecek sekilde tasarlaniyor. 80 derece ve altinda calistigi surece hicbisekilde daha cok soguk olmasinin bi manasi yok.
anladım peki anakartımda argb veya argb desteği yok asus prime a520m-k modeli assassin 120 r ın argb ışıklarını kontrol edebileceğim bişey var mı

Başkan bütçen güzel kule tipi alma indirimleri kovala bütçe arttır güzel bir sıvı soğutma al.
anakartımda argb veya argb desteği yok asus prime a520m-k modeli assassin 120 r ın argb ışıklarını kontrol edebileceğim bişey var mı

??

r7 7800x3d kullanıcısıyım 120mm sıvı soğutucumun eski olmasiyla beraber fanı bazen sapıtarak çalışıyor işlemciye orta devirde 60-65 yapmak varken kendini salıyor, işlemci 70 derece gibi ısılara gelince kendisini bir itfaye sanıp işlemciyi 55 derecelere kadar soğutuyor bunu boşta oyun vs oynamıyorken yapıyor ki, oyundaykende ufak fan sesi var. yani anlayacağın yeni bir işlemci soğutucusu alacağım kasamda önde 3 arkada 1 egzoz olacak şekilde 4 fan var zaten 240mm ile 6 fan çalıştırmak gereksiz yük bence, o yüzden önerebileceğiniz kule tipi veyahut sıvı soğutucu var mı ?

Geri