Samsung mu iphone mu

iphone 17 pro alırsın kullanırsın s26 çıkana kadar, deneyimlersin baktın beğenmedin satar sıfır s26 alır beklememiş olursun tahmınen ultra zaten prodan ucuz olur cebinede para kalır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para sorun değil dediğin için diyorum maks 10-15 zararın olur
Sıkıntı şu yurtdışında yım ikinci el telefonu satmak çok zor burda bide hatta tahutlu alicam ondan çok düşünüyorum yoksa alırım satarım tr de olsam

1758549220035.webp

Hevesin isteğin merakın varsa ıphone tercih edebilirsin.

Zor soru. Bende iPhone'u bıraktım yeni. Yeni çıkan 17 serisi hoşuma gitti ama çok çok gereksiz pahalı. Türkiye'de alınmaz, alınmamalı.

Yurt dışındaysan fiyatı normaldir, alınır.

24 ultra kullanıyorum aşırı iyi her yönüyle mükemmel cihaz sadece 2. El 50 55 arası ediyor, apple tek artısı o. Diğer konularda samung tek geçerim. Bu zamanlar samsung zamanları. 26ultra beklemeni tavsiyr ediyorum.

Sizce 17 pro mu yoksa s26 nin çıkışını bekleyip s26 ultra mı çok kararsız kaldım hayatım boyunca full Android kullandım Android den vazgeçmek istemiyorum ama şuanki telefonum bozuldu arada dokunmatik gidiyor ekranın sol alt kısmında siyah bir kara delik misali yanık var yani para çok sıkıntı değil benim için ama 17 pro alınırmi yoksa s26 mi beklenir çok kararsızım
Hocam yurt dışındayım infonuzu görene kadar s26 ultra diyecektim fakat yurt dışındaysanız ios geçebilirsiniz ben de üniye geçerken androidden ios a geçiş yaptım alışması kolay bir işletim sistemi zorlanmazsın merak etme. Tek sıkıntı iphone 17 nin dış kasa tasarımı bence kötü. Teknik özellikler olarak Apple, 17 ile çağ atladı önceki serilerine göre internetten bakarsın nelerin değiştiğini/geliştirildiğini. Samsungun ben hiçbir zaman telefon kasa tasarımını beğenmemiştim bu kişiye göre değişen bir konu ama bu sefer iPhone 17 de sınıfta kaldı benim gözümde. Dersen ki dış kasa görünümü benim için hayati bir konu değil iPhone 17 pro al geç derim çünkü yurt dışı telefon fiyatlandırmalarının TR ile alakası yok yurt dışında alınır ABD'de arkadaşım 1 hafta önce 17 pro max sipariş verdi hızlıdan keşke burada biz de "hızlıdan" bir şeyleri sipariş verebilsek ama bazen aylarca düşünmemiz bile gerekebiliyor bu fırsatı değerlendir :)

Android telefonlar fazlasıyla kişiselleştirilebilen cihazlar alışmış olduğunuz için bence android ile yola devam edin. IPhone'lar gereksiz pahalı paranda cebinde kalmış olur. Seçim sizin tabii ki de. Saygılarımla.

Hocam yurt dışındayım infonuzu görene kadar s26 ultra diyecektim fakat yurt dışındaysanız ios geçebilirsiniz ben de üniye geçerken androidden ios a geçiş yaptım alışması kolay bir işletim sistemi zorlanmazsın merak etme. Tek sıkıntı iphone 17 nin dış kasa tasarımı bence kötü. Teknik özellikler olarak Apple, 17 ile çağ atladı önceki serilerine göre internetten bakarsın nelerin değiştiğini/geliştirildiğini. Samsungun ben hiçbir zaman telefon kasa tasarımını beğenmemiştim bu kişiye göre değişen bir konu ama bu sefer iPhone 17 de sınıfta kaldı benim gözümde. Dersen ki dış kasa görünümü benim için hayati bir konu değil iPhone 17 pro al geç derim çünkü yurt dışı telefon fiyatlandırmalarının TR ile alakası yok yurt dışında alınır ABD'de arkadaşım 1 hafta önce 17 pro max sipariş verdi hızlıdan keşke burada biz de "hızlıdan" bir şeyleri sipariş verebilsek ama bazen aylarca düşünmemiz bile gerekebiliyor bu fırsatı değerlendir :)
Ben beğendim şahsen 17 pro nun görünüşünü 17 ciddi anlamda çok iyi güzel değişiklerle geliyor benim aklımı çelen taraf orası yoksa s25 alicaktim sonra dedimki 3 ay sonra 26 çıkıyor onu alırım ama 26 nin daha özellikleri bile belli değil s25 in tamamen aynısını çıkarsa bekledigime pişman olurum s26 da yeni neler olucak bilsek keşke de ona göre beklesek ya

Ben beğendim şahsen 17 pro nun görünüşünü 17 ciddi anlamda çok iyi güzel değişiklerle geliyor benim aklımı çelen taraf orası yoksa s25 alicaktim sonra dedimki 3 ay sonra 26 çıkıyor onu alırım ama 26 nin daha özellikleri bile belli değil s25 in tamamen aynısını çıkarsa bekledigime pişman olurum s26 da yeni neler olucak bilsek keşke de ona göre beklesek ya
Hocam o kısmını ben de bilmiyorum nasıl özelliklerle gelir herhangi bir tahminim bile yok ama üstüne çok bişey koyacaklarını sanmıyorum s25'in. Bu tarz büyük harcamalar aceleye gelmez eğer çok kritik acil bir noktada değilsen beklemeni tavsiye ederim en azından 1-2 ay.

Geçen ay ben de yeni telefon alacaktım daha önce hiç iphone kullanmamış birisi olarak hem iphone'a hevesim vardı hem de xiaomi note 10s kullandığımdan dolayı telefonun kendisinde reklamlar çıkmaya başladı (virüs falan değil) bu durum beni android'den tamamen soğuttu ve 16 pro aldım. alışma süreci hızlı oldu birkaç gün kullandıktan sonra telefona alışıyorsun. iphone gayet iyi pişman olmadım. karşılaştırma yaparsak da sizin alacağınız telefonlar da gayet iyi hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız o yüzden IOS mu Android mi kulllanmak istediğinize bağlı. şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,326
Üyeler
184,143
Son üye
naximus
Geri