Android 15-20K arası telefon önerisi

Bende pek oynamam Nothing 2A kullanıcısıyım. Çok şükür herkesin elinde yok 😁
Cidden alışılmışın dışında tasarıma sahip telefonlar benim daha çok ilgimi çekiyor bakıyorum telefonların hepsi bir birine benziyor zaten ne oyun oynuyorum ne de çok kamera ile uğraşıyorum. bir alo desin, Instagram kullanırken pişman etmesin birde tasarımı şık olsun yeterli o yüzden nothing 1 e yönelmiştim

Cidden alışılmışın dışında tasarıma sahip telefonlar benim daha çok ilgimi çekiyor bakıyorum telefonların hepsi bir birine benziyor zaten ne oyun oynuyorum ne de çok kamera ile uğraşıyorum. bir alo desin, Instagram kullanırken pişman etmesin birde tasarımı şık olsun yeterli o yüzden nothing 1 e yönelmiştim
Eski cihazım 1 serisiydi. Arkadaşıma satıp Samsung vs kullanıp geri döndüm. 2A pil ve kamera olarak günlük kullanımda üzmedi. Vade farksız n11 taksit ile satmıştı aldım.

Şimdilerde satıp 3A Pro alacağım. GTA Vince City vs kurup denedim performansı görmek için basit oyunlarda Üzmez ama grafik isteyenlerde biraz güçsüz kalıyor. Zaten sizin senaryoda hiç Üzmez hocam.

Eski cihazım 1 serisiydi. Arkadaşıma satıp Samsung vs kullanıp geri döndüm. 2A pil ve kamera olarak günlük kullanımda üzmedi. Vade farksız n11 taksit ile satmıştı aldım.

Şimdilerde satıp 3A Pro alacağım. GTA Vince City vs kurup denedim performansı görmek için basit oyunlarda Üzmez ama grafik isteyenlerde biraz güçsüz kalıyor. Zaten sizin senaryoda hiç Üzmez hocam.
Zaten çok çok 2 sene kullanıp değiştiririm sizce 1 modelini almak mantıklı mı

Nasıl hocam nothing 11.5 seviyelerine düşmez bence. son 1 yılda 13 bin küsur seviyelerinde gezmiş o da 2024 yılı şuan zaten 14K küsur liraya satılıyor. honor 400 güzel cihaz ama kasasını beğenmiyorum şahsen A36 ya da baktım Snapdragon 6 gen 3 var yeni bir işlemci ama nothing phone 1'in işlemcisi snapdragon 778G+ dan güçsüz. bayağı kararsız kaldım hangi cihazı almak ile ilgili
Hocam yetkili ithalatçısı evofone satmıştı 11.5k ya.Haziran ayında da 12.5k ydı şuan fiyatı gereksiz pahalı.Hem hocam a36 daha mantıklı.Bataryası daha büyük ve nothing phone 1 de kronik ekran sorunu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 civarı olsa öneririm ama bu paraya değmez.Honor 400 bakman hepsinden daha iyi olur bütçen çıkarsa.

Geri