🔥İndirim I7 14700KF RX 9070 Sistem 52235 TL

bunun sana göresi bana göresi yok ki özelliklere bakıyorsun testlere bakıyorsun sonuç çıkıyor e sonuca göre de 9070 daha iyi.
Sana göresi bana göresi var sen testlere göre kart seçiyorsun ben kalitesine göre seçiyorum testler umrumda olmaz.

Sana göresi bana göresi var sen testlere göre kart seçiyorsun ben kalitesine göre seçiyorum testler umrumda olmaz.
kalitesini belirleyen şey üreticiler ki 2025 yılında kalitesiz bir kart alman çok zor alabileceğin en giriş modeller bile artık kaliteli oluyor (gigabyte windforce hariç xd)

360mm gerek yok sanırım. Yarın bir aksilik işim çıkmazsa havitin hava soğutmasıyla denicem. Kasayı toplamaya başlıcam. He görüntü için 360mm yine kullanıcam ama şimdilik hava soğutma ile kalacak.
Havit in kule tipi soğutucusu, 6 bakır boru olmasına rağmen ancak Intel i3 ve i5 seviyesindeki işlemcileri verimli şekilde soğutabilir. Bunun sebebi, ısıyı taşıyan borular yeterli olsa da kanatçıkların hem küçük ebatlı hem de seyrek dizilimli olması. Bu yüzden ısınan ısı hızlı şekilde dağıtamaz diye düşünüyorum.
Şahsi görüşüm.

1758757213543.webp

bu sistemi almıştım 30kya 20k fark verip konudaki sisteme geçmeli miyim sizce min 5 yıl beni götürsün istiyorum

Mükemmel fiyat buna 360mm sıvı atıp takır takır oc yapıp oynarız valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun 1.5 sene önce çözüldü kanka haberin olsın
Bu işlemciye bir de oc yapıcaksın ve 360 mm sıvı soğutma ile kullanacaksın yani :D beyler işlemciyi daha önce kullanmamış olanlar bir zahmet sallamasınlar . 2 yıl kullandım hiç bir şekilde mantıklı sıcaklıklara düşmüyor işlemci bios güncellemesi vs ne gerekiyorsa yaptım ama oyunda 80 derece saçma sapan bir güç tüketi mi var . tek çaresi undervolt o zaman da performans bir tık kısılıyor ne anladım o işten...

Z790 anakart olması çok iyi artı. Fiyatı ben çok beğendim.

Bu soğutma ile 100 derece görür ayar yapmazsan

Şahsen hem ölü soket hem de nükleer reaktör kadar güç tüketen ve soğutmak için bir taraflarını yırtmak zorunda kaldığın bir işlemci için 50K para bayılmam.

Upgrade e kapalı sistem isterse Z790 ın en tepe modeli olsun.

Soğutucu harbiden efsaneymiş

Şahsen hem ölü soket hem de nükleer reaktör kadar güç tüketen ve soğutmak için bir taraflarını yırtmak zorunda kaldığın bir işlemci için 50K para bayılmam.

Upgrade e kapalı sistem isterse Z790 ın en tepe modeli olsun.
14700kf sıkıntı işlemci, sorun yaşatıp yaşatmayacağı da belirsiz doğru diyorsun.

Soğutucu harbiden efsaneymiş

14700kf sıkıntı işlemci, sorun yaşatıp yaşatmayacağı da belirsiz doğru diyorsun.
Hem çoklu çekirdek de hem de oyun anlamında çok güçlü işlemci hakkını yememek lazım ama aynı oyun performansını AMD 65W 7700 ile verebiliyor üstelik B650 bile olsa soketin önü açık en az 1 nesil daha işlemci çıkacak ki çıkmasa bile ilerde 9800x3D gibi bir canavara upgrade imkanın var. 14700KF de ise soketin önü kapalı tek şansın 14900K o da upgrade değil beterin beterine geçmek gibi bir şey soğutmak da, anakart beğendirmek de ayrı işkence 14900K ya o yüzden tüm dünyada Intel işlemcilerin stokları patladı.

Yurtdışında 250$ a 14600K + anakart + 32GB DDR5 bundle lar satılıyor düşünün artık o kadar tercih edilmiyor Intel...

Z790 anakart olması çok iyi artı. Fiyatı ben çok beğendim.

Soğutma sırıtıyor hocam ayrı olarak ekleme değilde dışarıdan almak daha mantıklı gibi duruyor 👍🏼

Geri