Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Belirttiğiniz numara için gigafiber talebi bulunuyor diyor, 3.aşamaya atmıyor.Direkt sanal üzerinden üzerinden tarife ve paket değişikliği yapsam o paket değişikliği modeme işkenecekmi nasıl oluyor?
Farklı bir numarayla deneyin, evet.

Teşekkür ederim, deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapımın desteklediği paketleri nerden görebilirim?Diğer operatörler gösteriyordu.
Turknette standart alabileceğiniz maksimumu gösterir.

altyapı sorguladığınızda fiber paketi çıkıyorsa fiber altyapınız olmalı
Hayır fiber altyapı çıkmadı başvuru zaten yapılmış gözüküyor önceden yapmışım demek.20-50mbps altyapıma uygun paketler arıyorum fakat kampanyalar kısmında bir şey göremedim.

Her yağmur yağdığında ping yükseliyor, karadeniz bölgeside sürekli yağışlı olduğu için baya bıktırdı 2 aylık bir kesinti yaşadım onunda ücretini ödemediler..Millenicom,turuncunet vb.firmalarıda öneren var sen ne dersin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6mbps'e 500TL ödüyorum dediğin gibi çok pahalı.
türknet mi problem oluyor yağmur yağınca?

Türk Telekom problem oluyor.
kendim de konu açtım , ben de karadeniz de yaşıyorum türknet güvenilir ve hızlı olur mu ?
Burada altyapı ve kutularla ilgili teknik bilgiler var ama ben anlayamadığım için bilmiyorum.
12 senedir türk telekom kullanıyorum hep mağdur oldum , bazen çekmiyor bazen ping oluyor ve pahalı.
Güvenilir ve hızlı bir şeye geçmek istiyorum

kendim de konu açtım , ben de karadeniz de yaşıyorum türknet güvenilir ve hızlı olur mu ?
Burada altyapı ve kutularla ilgili teknik bilgiler var ama ben anlayamadığım için bilmiyorum.
12 senedir türk telekom kullanıyorum hep mağdur oldum , bazen çekmiyor bazen ping oluyor ve pahalı.
Güvenilir ve hızlı bir şeye geçmek istiyorum
Burada hiç turknet kullananda görmedim ama Turktelekom çok büyük bir sorun burada,bir yağmur yağınca internet hızı düşüyor ping acayip yükseliyor sanarsın uydu internet kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Burada hiç turknet kullananda görmedim ama Turktelekom çok büyük bir sorun burada,bir yağmur yağınca internet hızı düşüyor ping acayip yükseliyor sanarsın uydu internet kullanıyorum.
Türknet ve millenciom arasında kaldım , diğerlerini çok duymadım zaten ;
Şimdi bulnduğum şehirde sanırım türk telekom altyapısı var yine kurtuluş yok.
Hangisi daha güvenilir ve hızlıdır ?
discord'a girmek için splitware turkey kullanıyom içinde goodbyedpı var ama turknetin sitesine bile girilmiyor
En son çalındı , hacklendi deniyodu birde

Geri