Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Hocam bende çok tesadüfi bir şekilde girmiştim bağlantı kesildi şifreyi (1234,turktelekom) yazıp girmiştim.

Turktelekomdan çıkmak lazım 2 ay boşa fatura ödedim onun bile ücretini ödemediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bölgeden bölgeye değişir,benim olduğum bölgede sıkıntıdan başka bir şey değil.
Doğrudur hocam

Arkadaşlar şimdi bu türknet hacklendi , göz göre her şey çalındı ve sorumlulukta almadılar.
Üstüne gittim altyapı sorgulayacağım diye adresi de girdim sitesine.
Sizce sorun olur mu bunlar? Türk telekomdan kurtulmak istiyorum ama hacklenen bir yer güvenilir midir ki
ayrıca gigafiber altyapısı da yok , yine TT altyapısı kullanacağım ama paketler pahalı.
Sizce ne yapmalıyız ? En güvenilir ve tahattütsüz firmaya geçmek istiyorum. Samsunda yaşıyorum

Arkadaşlar şimdi bu türknet hacklendi , göz göre her şey çalındı ve sorumlulukta almadılar.
Üstüne gittim altyapı sorgulayacağım diye adresi de girdim sitesine.
Sizce sorun olur mu bunlar? Türk telekomdan kurtulmak istiyorum ama hacklenen bir yer güvenilir midir ki
ayrıca gigafiber altyapısı da yok , yine TT altyapısı kullanacağım ama paketler pahalı.
Sizce ne yapmalıyız ? En güvenilir ve tahattütsüz firmaya geçmek istiyorum. Samsunda yaşıyorum
Bende Samsun'da yaşıyorum.Neresinde yaşıyorsun?

Bu hackleme olayının bana göre müşteriye pek bir etkisi yok önemsiz bir durum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Bende Samsun'da yaşıyorum.Neresinde yaşıyorsun?

Bu hackleme olayının bana göre müşteriye pek bir etkisi yok önemsiz bir durum.
Merkez'de yaşıyorum , F/P olarak en güvenilir ve hızlısını tercih etmek istiyorum.
Şimdi hesapladım TT 660 TL geliyor ortalama aylık , turknet ise 700 TL.
Forumlarda gigafiber yoksa , altyapı TT ise çok fark olmayacağını söylüyorlar.
Bulunduğum yerde TT hariç altyapı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Merkez'de yaşıyorum , F/P olarak en güvenilir ve hızlısını tercih etmek istiyorum.
Şimdi hesapladım TT 660 TL geliyor ortalama aylık , turknet ise 700 TL.
Forumlarda gigafiber yoksa , altyapı TT ise çok fark olmayacağını söylüyorlar.
Bulunduğum yerde TT hariç altyapı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
Tüm operatörlerin sitesine girerek altyapı kontörlü yapabilirsin.

• Beğen
hepsi güvenilir mi :( tek tek açık adresimizi yazıyoruz da.. daire numarasına kadar
Evet hepsi güvenilir.

• Beğen
Evet hepsi güvenilir.

Teşekkürler , peki göknet diye bir şey varmış daha ayrıntılı yapıyormuş o güvenilir mi ?
Sonuçta açık adresimi öğreniyorlar

Samsunda millenico iş yapar mı ? daha önce hacklendi mi

Türk Telekom 72 Mbps hız altyapısı bulunuyor diyor.

Kısacası süperonline vb altyapılarım yok mu ? Yani türk telekom altyapım bulunuyorsa türknet vb. geçersem bir değişilik olur mu iyi yönde? Sonuçta giga fiber ya da farklı altyapı yok

Teşekkürler , peki göknet diye bir şey varmış daha ayrıntılı yapıyormuş o güvenilir mi ?

Hocam o kadar çekinmenize gerek yok test yapabilirsiniz ben hiç tereddüt etmeden yapıyorum,bir sakıncalı durumda yok.milencom hakkında hiçbir bilgim yok fakat fiyatlar bana kabul edilebilir geldi.

Türk Telekom 72 Mbps hız altyapısı bulunuyor diyor.

Kısacası süperonline vb altyapılarım yok mu ? Yani türk telekom altyapım bulunuyorsa türknet vb. geçersem bir değişilik olur mu iyi yönde? Sonuçta giga fiber ya da farklı altyapı yok

Hocam vdsl altyapınız var ona göre paket seçimi yapın bana kalsa; hangisi daha ucuzsa ona yönelin.

• Beğen
Hocam o kadar çekinmenize gerek yok test yapabilirsiniz ben hiç tereddüt etmeden yapıyorum,bir sakıncalı durumda yok.milencom hakkında hiçbir bilgim yok fakat fiyatlar bana kabul edilebilir geldi.
şuan diğer açılan konulara bakıyorum , günün sonunda altyapı TT olduğu için kararsız kaldım.
TT'den devam mı etmeliyim bilmiyorum :(

Hocam vdsl altyapınız var ona göre paket seçimi yapın bana kalsa; hangisi daha ucuzsa ona yönelin.
onlarca farklı firma var ama ben en güvenilir ve sorunsuz olanı tercih etmek istiyorum.
Sanırım tahattüt olmayanlarda kafalarına göre fiyat yükseltme varmış

şuan diğer açılan konulara bakıyorum , günün sonunda altyapı TT olduğu için kararsız kaldım.
Tt'den devam edin TT altyapınız var ne de olsa

onlarca farklı firma var ama ben en güvenilir ve sorunsuz olanı tercih etmek istiyorum.
Sanırım tahattüt olmayanlarda kafalarına göre fiyat yükseltme varmış
Bende ne altyapısı olduğu bile belli değil.Kablolar VDSL, modem vdsl fakat arayüzde adsl ibaresi var.

• Beğen
Tt'den devam edin TT altyapınız var ne de olsa

Bende ne altyapısı olduğu bile belli değil.Kablolar VDSL, modem vdsl fakat arayüzde adsl ibaresi var.
adsl konusunda forumda şu yazıyor , port dolu olduğu için sizde adsl olmuş olabilir.
TT'den devam ederim etmesine ama 12 yıl oldu , 2 yıl 2yıl derken mağdur etti bizi :(
Ve en kötüsü de hiç bir kampanya yok. Mobilde de öyle , 30 gb için 350 lira ödüyordum bu yıl zam gelmeden önce sonra 500 falan oldu.
Vodofe ise 60 gb 390 tl ödüyom şimdi çok daha iyi , eski müştereye saygı yok TT'de.

adsl konusunda forumda şu yazıyor , port dolu olduğu için sizde adsl olmuş olabilir.
TT'den devam ederim etmesine ama 12 yıl oldu , 2 yıl 2yıl derken mağdur etti bizi :(
Ve en kötüsü de hiç bir kampanya yok. Mobilde de öyle , 30 gb için 350 lira ödüyordum bu yıl zam gelmeden önce sonra 500 falan oldu.
Vodofe ise 60 gb 390 tl ödüyom şimdi çok daha iyi , eski müştereye saygı yok TT'de.
Evet hiçbir kampanya yok bana kampanya olarak sundukları tek paket bu;
IMG_20250925_220448.webp

Muhtemelen bu pakette ilk 3 ay 440TL sonraki aylar 970TL ben şuan 12mbps pakete 512TL ödüyorum fiyatlar çok karışık.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri