Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Evet hiçbir kampanya yok bana kampanya olarak sundukları tek paket bu;
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen bu pakette ilk 3 ay 440TL sonraki aylar 970TL ben şuan 12mbps pakete 512TL ödüyorum fiyatlar çok karışık.
yazıklar olsun , 16 mbps dediği max 1 gb indirme hızı oluyor :( eskiden bende 100 kb indiriyordu :(
440 tl çok pahalı ya , umarım daha iyisi olur

yazıklar olsun , 16 mbps dediği max 1 gb indirme hızı oluyor :( eskiden bende 100 kb indiriyordu :(
440 tl çok pahalı ya , umarım daha iyisi olur
Senin Turktelekomdaki paket ücretlerin ne kadar?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Senin Turktelekomdaki paket ücretlerin ne kadar?
bizimki 25 mbps 400 liraydı , sonra ben 50 yaptım 450 lira oldu.
mevcut hızını vermekten aciz bu herifler , hızı arttırmak için para istiyorlar :(
şimdi yenilenince de 650 tl en az

mevcut hızını vermekten aciz bu herifler , hızı arttırmak için para istiyorlar :(
Ben twitterdan yazmıştım kısa bir süre içerisinde geri dönüş sağladılar sende Twitter'dan yaz istersen Turktelekom Destek'e sana yardımcı olurlar çünkü senin altyapının desteklediği hiç 70mbps sırf düz sayı diye 50 alırsa 20mbps kayıpın oluyor tabi fiyattada artış oluyor ama oranlama ile mantıklı paketi alman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak saat 5.19 da milencom'a yazmıştım şuan geri dönüş yaptılar sen 3 firmayada yaz.

• Beğen
Hocam birçok firmayı kullandım en memnun olduğum Turknet ve Netspeeddi netspeed son zamanlarda problemli olmaya başladı diye Turknet'e tekrar geçtim memnunum. İlk internetiniz Türk Telekomdu modeme 1 cihaz bağlandığında oing oluyordu. Sonra millenicom kullanmıştım hizmeti ve desteği çok berbat ve fiyatları sabit değildi. Yanında 2 tane de ucuz marka denedim. 2 yıl net speed kullandım son zamanlar hariç ondan da memnundum. Şuan Turknet kullanıyorum daha önce de kullanmıştım zam gelince çıkmıştım, o zaman da memnundum şuanda memnunum.

Ben twitterdan yazmıştım kısa bir süre içerisinde geri dönüş sağladılar sende Twitter'dan yaz istersen Turktelekom Destek'e sana yardımcı olurlar çünkü senin altyapının desteklediği hiç 70mbps sırf düz sayı diye 50 alırsa 20mbps kayıpın oluyor tabi fiyattada artış oluyor ama oranlama ile mantıklı paketi alman lazım.

Bak saat 5.19 da milencom'a yazmıştım şuan geri dönüş yaptılar sen 3 firmayada yaz.
twitter de en son 2018 de falan bir şeyler paylaşılmış ve pek kullanmıyorum. beklemeye değer mi ki

Ama Turknet'in kendi altyapısı yoksa TT deki sıkıntıları yaşamaya devam edebilirsin çünkü altyapı aynı altyapı internette pek bir değişiklik olmaz

Ama Turknet'in kendi altyapısı yoksa TT deki sıkıntıları yaşamaya devam edebilirsin çünkü altyapı aynı altyapı internette pek bir değişiklik olmaz
türknet altyapısı dediğiniz gigafiber oluyor değil mi ? O yok ben de.
Türk telekeom altyapısı var sanırım ve 650 tl ortalama. ilk 6 ay farklı sonra farklı.
Yani adamlar 25 mbps den 50'ye 50'den 75'e kadr en az 100 tl farklı fiyat istiyorlar.
Ve tahatttülü olduğu için çıkamıyorum da sinir bozucu :( türknet hacklendi dendiği için tereddüt ediyorum

twitter de en son 2018 de falan bir şeyler paylaşılmış ve pek kullanmıyorum. beklemeye değer mi ki
Hocam beklemelik bir durum yok hemen geri dönüş sağlıyorlar zaten sana, operatörün iletişim numarasını arayarakta bilgi edinebilirsin.

Hocam birçok firmayı kullandım en memnun olduğum Turknet ve Netspeeddi netspeed son zamanlarda problemli olmaya başladı diye Turknet'e tekrar geçtim memnunum. İlk internetiniz Türk Telekomdu modeme 1 cihaz bağlandığında oing oluyordu. Sonra millenicom kullanmıştım hizmeti ve desteği çok berbat ve fiyatları sabit değildi. Yanında 2 tane de ucuz marka denedim. 2 yıl net speed kullandım son zamanlar hariç ondan da memnundum. Şuan Turknet kullanıyorum daha önce de kullanmıştım zam gelince çıkmıştım, o zaman da memnundum şuanda memnunum.
Konunun ehli gelmiş 😀

Hocam bende Turktelekom 12mbps kullanıyorum altyapı yok hızdanda belli olduğu üzere ne önerirsin?

Türk telekeom altyapısı var sanırım ve 650 tl ortalama. ilk 6 ay farklı sonra farklı.
Yani adamlar 25 mbps den 50'ye 50'den 75'e kadr en az 100 tl farklı fiyat istiyorlar.
Ve tahatttülü olduğu için çıkamıyorum da sinir bozucu :( türknet hacklendi dendiği için tereddüt ediyorum
Ben o tur durumları çok takmıyorum. Zaten bilgilerimiz 15-20 tl ye satılıyor☺️

Ben o tur durumları çok takmıyorum. Zaten bilgilerimiz 15-20 tl ye satılıyor☺️
evet ama en azından göz göre göre kendi elimizle teslim etmek istemiyorum.
E devlet hacklenebilir ama bu benim üstesinden gelebileceğim bir şey değil :(
proton vpn , kaspersky vs kullanıyordum

Ayrıca tryi arayıp tahhüt cayma bedelini ögrenebilirsiniz. Turknet belli bir miktarı karşılıyor. Aylık olarak faturadab miktarı düşüyorlar.

Dostum bu tarz boş mevzuları fazla büyütüyorsun kafana takma.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,875
Üyeler
183,176
Son üye
ananıavradını35