Merkez'de yaşıyorum , F/P olarak en güvenilir ve hızlısını tercih etmek istiyorum.
Şimdi hesapladım TT 660 TL geliyor ortalama aylık , turknet ise 700 TL.
Forumlarda gigafiber yoksa , altyapı TT ise çok fark olmayacağını söylüyorlar.
Bulunduğum yerde TT hariç altyapı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
altyapım türk telekom ise , türknet ya da millicom geçmeye gerek var mı ?
Turknet ilk 3 ay 400 tl olsa da sonra 700 Tl diyor. Daha geçen yıl 299 Tl idi sınırsız internet.
Millicom ise sürekli fiyat değiştiriyor. Turknet ise hacklendi çok kararsızım..
farklı iss'ler de var ama altyapım TT olduğu için , yaşadığım yere uygun hızlı ve güvenilir bir şey olsun istiyorum.
altyapım türk telekom ise , türknet ya da millicom geçmeye gerek var mı ?
Turknet ilk 3 ay 400 tl olsa da sonra 700 Tl diyor. Daha geçen yıl 299 Tl idi sınırsız internet.
Millicom ise sürekli fiyat değiştiriyor. Turknet ise hacklendi çok kararsızım..
farklı iss'ler de var ama altyapım TT olduğu için , yaşadığım yere uygun hızlı ve güvenilir bir şey olsun istiyorum.
Ben sana paketleri atayım o zaman ;
TT 18 AY için 12k istiyor en az. yıllık 8500 falan yapıyor çok fazla.
Bana uygun paketlerde ise ilk 6 ay 415 sonra 830 diyor fiyata bak ya
75 mbps paket için de ilk 6 ay 400 yani 2400 sonra da 12 ay 800 TL. Çok yüksek ve tahattüt var
Ben sana paketleri atayım o zaman ;
TT 18 AY için 12k istiyor en az. yıllık 8500 falan yapıyor çok fazla.
Bana uygun paketlerde ise ilk 6 ay 415 sonra 830 diyor fiyata bak ya
75 mbps paket için de ilk 6 ay 400 yani 2400 sonra da 12 ay 800 TL. Çok yüksek ve tahattüt var
kesin bilgi tabi , baksana nete? ayrıca fiber diye farklı paketler var ama onlar bana uygun değil.
Bulduğum en düşük kampanya ilk 6 ay 380 sonra 12 ay boyunca 760
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve her hız yükselttiğinde 50 tl para gidiyo en az.
Şuan ki paketim 50 mbps ama testlerde 43-44 gözüküyo en fazla. İndirme de max 14 , MB'ye vurduğumuzda max 5 indirme oluyor.
Hakkım olanı alamıyorum , Türknet'e geçersem değişiklik olacak mı ? altyapım yine türk telekom.
Ve altyapı türk telekom olduğu için , başka iss'lere geçildiğinde hız düşürüyorlarımş diye duydum
kesin bilgi tabi , baksana nete? ayrıca fiber diye farklı paketler var ama onlar bana uygun değil.
Bulduğum en düşük kampanya ilk 6 ay 380 sonra 12 ay boyunca 760 Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve her hız yükselttiğinde 50 tl para gidiyo en az.
Şuan ki paketim 50 mbps ama testlerde 43-44 gözüküyo en fazla. İndirme de max 14 , MB'ye vurduğumuzda max 5 indirme oluyor.
Hakkım olanı alamıyorum , Türknet'e geçersem değişiklik olacak mı ? altyapım yine türk telekom.
Ve altyapı türk telekom olduğu için , başka iss'lere geçildiğinde hız düşürüyorlarımş diye duydum
Türknet'te pahalı değil mi ? Yeni haberim oldu TT bu akşam bitiyor , son 1 gün diyor.
O yüzden mecbur değiştirmek istiyorum çünkü 1 kuruş bile cayma bedeli ödemek istemiyorum.
Fakat şuan kampanya yok , TT'den cayarken sadece kullandığım ayların indirimsiz halini ödüyorum değil mi ?
Ve bunu da sanırım türknete geçersem onlar karşılıyor doğru mudur ? Sizce türknet kampanya mı beklemeliyim ?
Geçen yıl 299 TL olan şey şu an 3 ay sonra 700 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım?