Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Türknet ve millenciom arasında kaldım , diğerlerini çok duymadım zaten ;
Şimdi bulnduğum şehirde sanırım türk telekom altyapısı var yine kurtuluş yok.
Hangisi daha güvenilir ve hızlıdır ?
discord'a girmek için splitware turkey kullanıyom içinde goodbyedpı var ama turknetin sitesine bile girilmiyor
En son çalındı , hacklendi deniyodu birde
Evet hacklenme durumları vardı.Turknet insanların bilgilerini satıyor diye duydum.Benim bulunduğum bölgede altyapıda yok ne yazıkki, 12mbps görünen fakat benim 6mbps aldığım pakete 500TL para ödüyoruz.Paketleri karşılaştırıp karar vermek gerek fakat ben Turknette tarife/paket bulamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Evet hacklenme durumları vardı.Turknet insanların bilgilerini satıyor diye duydum.Benim bulunduğum bölgede altyapıda yok ne yazıkki, 12mbps görünen fakat benim 6mbps aldığım pakete 500TL para ödüyoruz.Paketleri karşılaştırıp karar vermek gerek fakat ben Turknette tarife/paket bulamadım.
72mbps 15 indirme diyor altyapı sorgulamada , milenciom ya da türknet geçeceğim ama türkneti daha çok duydum.
Hangisi daha güvenilir ise onu kullanmak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynadığım için kopma gecikme de olmasın istiyorum ama bilmiyorum..
TT beni mağdur etti , tahattsüz birini almak istiyorum

72mbps 15 indirme diyor altyapı sorgulamada , milenciom ya da türknet geçeceğim ama türkneti daha çok duydum.
Hangisi daha güvenilir ise onu kullanmak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynadığım için kopma gecikme de olmasın istiyorum ama bilmiyorum..
TT beni mağdur etti , tahattsüz birini almak istiyorum
Hocam turknet taahhutsuz diye biliyorum.Twitter üzerinden bu hesaba yaz

Hocam senin hızın yine iyi benim bölge hızı şu durumda
IMG_20250925_215010.webp

• Beğen
Gigafiber varsa geçilir

Buraya nereden girdiniz acaba , modem arayüzüne giremiyom şifre bilmediğim için.
Yarın bitiyor , çok vaktim de kalmadı ne yapacam bilmiyorum :(
Benimde taahhüt ayın 30'unda bitiyor.Chrome'a 192.168.1.1 yaz ardından şöyle bir sayfa çıkması lazım.

IMG_20250926_172930.webp

Şifre yerine turktelekom yaz bu şekilde girebilirsin lakin ben bu şekilde değilde modem yeniden başlatılırken "yetkilendirme gerekiyor" yazısı çıkıyor ya ona bastıktan sonra şifreyi böyle yazıp girmiştim.

• Beğen
Türknet 700 lira ama internetin hakkını veriyor bence geçerseniz özelden yazıp davet kodumu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanma fırsatı sunuyorlar diye biliyorum.
Müşteri hizmetlerine ulaşım olarak ben acı çektim kanka türk teleklma geötim o yüzden. Sorun yaşayınca müşteri hizmetlerine ulaşım zor oluyor

Benimde taahhüt ayın 30'unda bitiyor.Chrome'a 192.168.1.1 yaz ardından şöyle bir sayfa çıkması lazım.

Alıntıyı görüntüle
Şifre yerine turktelekom yaz bu şekilde girebilirsin lakin ben bu şekilde değilde modem yeniden başlatılırken "yetkilendirme gerekiyor" yazısı çıkıyor ya ona bastıktan sonra şifreyi böyle yazıp girmiştim.
maalasef türk telekom da yazsam admin de yazsam giremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet önceden daha ucuz değil miydi ? ilk 3 ay 399 diyo sonra 700 TL diyor çok büyük para.
En azından istediğimiz an iptal edebiliyoruz değil mi ?
milencom nasıl peki ? daha ucuza benziyor , hangisi daha güvenilir ve hızlı ?

Hocam ben laptoptan dediğim şekilde girmiştim şifreyi 1234 dene birde

Müşteri hizmetlerine ulaşım olarak ben acı çektim kanka türk teleklma geötim o yüzden. Sorun yaşayınca müşteri hizmetlerine ulaşım zor oluyor
Turktelekomun bir farkı yok.

• Beğen

Turktelekomun bir farkı yok.
denedim olmadı ya :(
şimdi arkadaşlar sizce TT'ye devam mı etmeliyim yoksa tahattsüz türknet ya da milencom mu ?
mağdur olmak istemiyorum ve bir kaç gün netsiz kalacam sanırım (

Türknet önceden daha ucuz değil miydi ? ilk 3 ay 399 diyo sonra 700 TL diyor çok büyük para.
En azından istediğimiz an iptal edebiliyoruz değil mi ?
milencom nasıl peki ? daha ucuza benziyor , hangisi daha güvenilir ve hızlı ?
Hocam bende aynı düşüncedeyim ilk 3 ay 399 yazısını bile baya uğraşla buldum dediğin gibi çok pahalı.Milencom'da fiyatlar dediğin gibi banada ucuz geldi de kalitesi tartışılır.

• Beğen

Turktelekomun bir farkı yok
Kanka bwn bağlanıyorum oraya kolay mesela problemim var şuan genel merkez ofisten adam aradı sorunumu çözdü 2 3 saatte

denedim olmadı ya :(
şimdi arkadaşlar sizce TT'ye devam mı etmeliyim yoksa tahattsüz türknet ya da milencom mu ?
mağdur olmak istemiyorum ve bir kaç gün netsiz kalacam sanırım (
Hocam bende çok tesadüfi bir şekilde girmiştim bağlantı kesildi şifreyi (1234,turktelekom) yazıp girmiştim.

Turktelekomdan çıkmak lazım 2 ay boşa fatura ödedim onun bile ücretini ödemediler.

Kanka bwn bağlanıyorum oraya kolay mesela problemim var şuan genel merkez ofisten adam aradı sorunumu çözdü 2 3 saatte
Bölgeden bölgeye değişir,benim olduğum bölgede sıkıntıdan başka bir şey değil.

• Beğen
Geri