Çözüldü✓ 17 k bütçe ile am5 sistem parçaları önerisi

emir k

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
17000
Arkadaşlar ekran kartı ssd 650w corsair power ve kasa var elimde
İşlemci anakart ve ram önerisinde bulunabilirmisiniz

Arkadaşlar ekran kartı ssd 650w corsair power ve kasa var elimde
İşlemci anakart ve ram önerisinde bulunabilirmisiniz
16.k
4.5k

9.3k
2.2k

16.k
4.5k

9.3k
2.2k
Hocam 9600x biraz fazla butce harcıyor gibi onu 7600 yapıp ram extra bi tane daha ssd ve soğutucu önerin varmidir acaba

Hocam 9600x biraz fazla butce harcıyor gibi onu 7600 yapıp ram extra bi tane daha ssd ve soğutucu önerin varmidir acaba
Ben 7500F önerecektim ama bütçeniz yettiği için yukarı çıktım. Tabi ki düşebilirsiniz. 7600'de iyidir.
Okuma yazması iyi bir model bu. Daha uyguna da 2.5k civarına bildiğiniz varsa onu da alabilirsiniz.
SSD'yi kendiniz seçebilirsiniz hocam bu bütçelerde hangisini alsanız benzer performans verir.

Ben 7500F önerecektim ama bütçeniz yettiği için yukarı çıktım. Tabi ki düşebilirsiniz. 7600'de iyidir.
Hocam bende o dediğiniz anakart ile 7600 u zaten sepete koymuştum bana 2 adet ram soğutucu egerki yeterse bütçeyi 18 e falan çıkarırım ssd de isterim tabii ki önerilere acigim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuma yazması iyi bir model bu. Daha uyguna da 2.5k civarına bildiğiniz varsa onu da alabilirsiniz.
SSD'yi kendiniz seçebilirsiniz hocam bu bütçelerde hangisini alsanız benzer performans verir.
Teşekkürler hocam bi bakayim hemen

Hocam bende o dediğiniz anakart ile 7600 u zaten sepete koymuştum bana 2 adet ram soğutucu egerki yeterse bütçeyi 18 e falan çıkarırım ssd de isterim tabii ki önerilere acigim

Teşekkürler hocam bi bakayim hemen
Ram soğutucu hiç yok bende hocam, konu açarsanız yardımcı olurlar 🙏 ssd yazmıştım.

Teşekkürler hocam hemen inceleyip geliyorum

Ram soğutucu hiç yok bende hocam, konu açarsanız yardımcı olurlar 🙏 ssd yazmıştım.
Hocam corsair cv650 80+ psu
R5 7600
b650m r anakart
Rx6800xt
İçin yeterlimidir

Son düzenleme:
Hocam corsair cv650 80+ psu
R5 7600
b650m r anakart
Rx6800xt
İçin yeterlimidir
Harika dostum güle güle kullan derim şimdiden :)
PSU biraz düşük bu arada, 6600 XT gibi okumuştum, PSU'yu da güncellemeniz daha iyi olur yakın zamanda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri