Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 782
ÇÖK ESMA ÇÖKKonudaki monitör bu mu arkadaşlar ? Bende iş ortağı olduğum için fiyat bu şuanda.
Dostum ben bir kamu kurumunda personel olduğum için bana özel fiyat bu şuanda. Uygulamada.ÇÖK ESMA ÇÖK
Alınır hatta g6 olede de bak ne kadar oDostum ben bir kamu kurumunda personel olduğum için bana özel fiyat bu şuanda. Uygulamada.
Bu fiyataAlınır hatta g6 olede de bak ne kadar o
Bu o kadar da iyi değilmiş 16 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ama g65b'yi alabilirsin çok iyi monitör bende de var.Bu fiyata
Daha uyguna daha iyisi yok, 11.5k için alın diye baskı yapıyoruz insanlara, 9.5k bedava gerçektenDostum ben bir kamu kurumunda personel olduğum için bana özel fiyat bu şuanda. Uygulamada.
Elimde 27 inç Wiewsonic 144 Hz QHD IPS var geçmeye değer mi ki ?Daha uyguna daha iyisi yok, 11.5k için alın diye baskı yapıyoruz insanlara, 9.5k bedava gerçekten![]()
Hangi mağaza bu? Eğitim'de 20.999,00 TL gözüküyor.Bu fiyata
Değmez geçeceksen OLED geç o zaman değer.Elimde 27 inç Wiewsonic 144 Hz QHD IPS var geçmeye değer mi ki ?
Kamu personeliyim , iş ortağıyız.Hangi mağaza bu? Eğitim'de 20.999,00 TL gözüküyor.
Bu nasıl ?Bu o kadar da iyi değilmiş 16 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ama g65b'yi alabilirsin çok iyi monitör bende de var.
32 inç çok büyük 27 yi geçme bence teknoloji önemli alacaksan OLED al.Bu nasıl ?
Tamam.32 inç çok büyük 27 yi geçme bence teknoloji önemli alacaksan OLED al.