Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

584 liraya geliyor yani üç beş ay götürür tahmini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aldım kb904L modelini de iade etmeyi düşünüyorum yani manyetik olarak çok bir esprisini görmedim. 7 yıllık bloody b328 klavyemden pek farkını hissetmedim açıkçası.
Burda mouse artı klavyeyi çeksem mi diye düşünüyorum.
Düzeltme klavye ışıkları beğenmedim tuşlar gece gözükmez sevmediğim klavye tuşu.

Selamlar hocam, ne olmasını bekliyordunuz mesela fark olarak?

Mouseu aldım. Gecikmesi varsa bilgilendirin lütfen iade edeyim.
Bende vardı ama gecikme varmı yokmu anlamadım.Kablosu güzel şarjdayken kullanılamıyor.Bir kaç saniye kullanılmayınca hemen tasarrufa atıyor kendini

Saati dolmuş param cebim de kaldı 😁

Bugün teslim aldım ürünü, skatezde bariz yıpranma ve soyulma var. İade edilmiş ürünü çakmışlar. Mousepad üzeirnde de kaymıyor. Hayatımda daha rezalet bir mouse görmedim.

Son düzenleme:
Nasıl mavi jelatin yok muydu altlarında

Skatezlerde çok küçük soyulmalar var, hadi bunu sineye çekeriz o mesele değil de mouse çok kötüyümüş ya.
İnan 100 TL'lik dandik mouse bundan çok daha iyi kayıyor mousepad üzerinde, bu bildiğin yapışıyor.

Mouse'un tam ortasında mavi bir jelatin var ondan bahsediyorsun gailba, Havit 2025 vb. bir şeyler yazıyor.
Onu sökersem mouse takılmayı bırakır mı diye düşündüm ama hiç riske atmadım iade falan almazlar diye.
İade talebi oluşturdum geri vericem valla. Lanet olsun gerçekten böyle fareye.

Skatezlerde çok küçük soyulmalar var, hadi bunu sineye çekeriz o mesele değil de mouse çok kötüyümüş ya.
İnan 100 TL'lik dandik mouse bundan çok daha iyi kayıyor mousepad üzerinde, bu bildiğin yapışıyor.

Mouse'un tam ortasında mavi bir jelatin var ondan bahsediyorsun gailba, Havit 2025 vb. bir şeyler yazıyor.
Onu sökersem mouse takılmayı bırakır mı diye düşündüm ama hiç riske atmadım iade falan almazlar diye.
İade talebi oluşturdum geri vericem valla. Lanet olsun
Mouse böyle geldi açmadım jelatinlerini ucundan sıyırdım çizik felan yok

Ekler

• IMG_8011.webp
    IMG_8011.webp
    914.5 KB · Hit: 71
  • IMG_8010.webp
    IMG_8010.webp
    990.3 KB · Hit: 72
Mouse böyle geldi açmadım jelatinlerini ucundan sıyırdım çizik felan yok

Benimki de bu şekilde. Sadece çok hafif soyulma var skatezin birinde, o da zar zor fark ediliyor.
Redragon Nothasaur ve Havitin 100 TL'lik dandik bir faresi bile mousepad üzerinde bundan daha iyi kayıyor.
Çözemediğim bir yapışma durumu var, kütük gibi mouse anlamadım.
Siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz? Mouse yapışıyor resmen koyduğum zemine.

Benimki de bu şekilde. Sadece çok hafif soyulma var skatezin birinde, o da zar zor fark ediliyor.
Redragon Nothasaur ve Havitin 100 TL'lik dandik bir faresi bile mousepad üzerinde bundan daha iyi kayıyor.
kayma sorunu dışında bir sorun yoksa mavi jelatinleri sökmen lazım yoksa kaymaması normal

Hocam sizin için açtım fıstık gibi kayıyor mouse sizinkinde sorun var galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,294
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri