Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

kayma sorunu dışında bir sorun yoksa mavi jelatinleri sökmen lazım yoksa kaymaması normal
Hocam sizin için açtım fıstık gibi kayıyor mouse sizinkinde sorun var galiba

Mavi jelatinler skatez değil mi? Mouseun daha iyi kaymasını sağlamıyor mu?

Hocam sizin için açtım fıstık gibi kayıyor mouse sizinkinde sorun var galiba

Siz alttaki ve üstteki mavi jelatinleri söktünüz mü acaba?

Apex kullanıyorumda bu mouse çok daha rahat ya tutuşu çok hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam söktüm tabi skatez değil onlar

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 49
Apex kullanıyorumda bu mouse çok daha rahat ya tutuşu çok hoşuma gitti

Hocam söktüm tabi skatez değil onlar

gdfgreq.webp

Hocam söktüğünüz kısımlar burası herhalde doğru mu anladım acaba? Ben sökmedim buraları skatez sanıp.

Alıntıyı görüntüle

Hocam söktüğünüz kısımlar burası herhalde doğru mu anladım acaba? Ben sökmedim buraları skatez sanıp.
Hayır hocam skatez altındaki beyaz şey zarar görmesin diye jelatinliyorlar ortadaki sensörün çevresi var ya orayıda çıkar 3 adet çıkarıcaksın yani toplam çıkarmazsan nasıl kaysın mouse 😄

Çıkarılmış halini ekledim incelersin

😄 açın hocam fıstık gibi mouse benim mouseden buna geçicem galiba tutuşu ve hissiyatı çok hoşuma gitti steel series prime var bende ona benziyor o da çok hoşuma gidiyordu da sorunluydu ona çok benzettim

Ben ciddi manada 8 iq falanmışım ya, soyulmuş jelatini görüp markayı kötüledim bir de xD
Açtım gayet güzel kayıyor şuan, iyi ki buraya yazmışım gerçekten çok teşekkür ederim

İade talebini iptal ediyorum şuan. Siz ve @stanczyk hocam hakkında mail göndereceğim Havite. Umarım bu kahramanlığınızı karşılıksız bırakamzlar.
Her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. <3

Ben ciddi manada 8 iq falanmışım ya, soyulmuş jelatini görüp markayı kötüledim bir de xD
Açtım gayet güzel kayıyor şuan, iyi ki buraya yazmışım gerçekten çok teşekkür ederim

İade talebini iptal ediyorum şuan. Siz ve @stanczyk hocam hakkında mail göndereceğim Havite. Umarım bu kahramanlığınızı karşılıksız bırakamzlar.
Her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. <3

Estağfurullah hocam, forum bunun için var zaten yardımcı olabildiysek ne mutlu güle güle kullanın ,uygulamasıda var mousenin onada bakarsınız

Yazılımını da indirdim tekrardan çok sağolun hocam. Havit gerçekten aşmış kendini, 500 TL ye aldığın mouseun yazılımının olması çok garip bir his.
İçinden çıkan type-c şarj kablosu da dediğiniz kadar varmış gerçekten, çok iyi kalitede. Havit'in en f/p ürünü bu olabilir galiba.

Son düzenleme:
Yazılımını da indirdim tekrardan çok sağolun hocam. Havit gerçekten aşmış kendini, 500 TL ye aldığın mouseun yazılımının olması çok garip bir his.
İçinden çıkan type-c şarj kablosu da dediğiniz kadar varmış gerçekten, çok iyi kalitede. Havit'in en f/p ürünü bu olabilir galiba.
Açıp kullanmadım ama mouse çok güzel duruyor cidden sensörüne ulaşamadım ancak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,294
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri