Samsung g65b monitör siyah performansı

can1453

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 75
@Che_ Başkan sende vardı bu monitör?
Aynen çok da memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?
He valla hocam şimdi gördüm okula gidiyom kb. Ben de parlaklık Full olarak kullanıyorum ama siyahların böyle olduğunu hatırlamıyorum. Zaten va panelin olayı siyahları gerçeğe yakın göstermesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama normal olduğunu düşünmüyorum.

bende böyle bir şey yok hocam sadece imleci gezdirdiğimde etrafında beyaz bi parıltı dolaşıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bende böyle bir şey yok hocam sadece imleci gezdirdiğimde etrafında beyaz bi parıltı dolaşıyor
Bu işte normal. Va panelde ışık kenarlardan veriliyor. Ekranda küçük tek tük bir şey olursa ışık oluyor ama dümdüz siyahsa olmaz o ips için olur

Bu işte normal. Va panelde ışık kenarlardan veriliyor. Ekranda küçük tek tük bir şey olursa ışık oluyor ama dümdüz siyahsa olmaz o ips için olur
Hocam size zahmet müsait olunca görüntü atma şansınız var mıdır ?

• Beğen
Tamamdır hocam sağ olun sizdekinin durumuna göre iade talebi oluşturacağım
Büyük ihtimal iade durumu olacaktır fazla beklentiye girme. Çünkü bu daha çok ort ips siyahı

Büyük ihtimal iade durumu olacaktır fazla beklentiye girme. Çünkü bu daha çok ort ips siyahı
Hocam alalı 20 gün falan oldu Amazon’dan aldım çok hafif koruma köpüğü kavladı sanırım iade konusunda bir sıkıntı çıkar mı bilginiz var mı ? Amazon’un kendisi satıyor

• Beğen
ben telefon kamerasıyla baktığımda bende de görüntü böyle. ama gözümle baktığımda böyle bi sorun yok

Geri