Hemşirelik zor mu hocam dersler nasıl kolay gelsin bende hex mex uğraşıyorumHemşirelik 1. sınıfım. Fizyoloji ve anatomi kitabım var ama video izleyerek daha iyi verim alıyorum boş boş okumadansa. Dr biyoloji anlatımını çok seviyordum o tip kanal var mı?
Zevkli olur gibi ya benim bölümde bilgisayar programcılığı zevkli gidiyor valla sizin anatomi kitabından bı kaç foto atar mısınız merak ettimAnatomi dışında anlamakta zorluk yaşamadım daha.
daha kitap yok kargodalarZevkli olur gibi ya benim bölümde bilgisayar programcılığı zevkli gidiyor valla sizin anatomi kitabından bı kaç foto atar mısınız merak ettim
hocanın slayttan 1 sayfaZevkli olur gibi ya benim bölümde bilgisayar programcılığı zevkli gidiyor valla sizin anatomi kitabından bı kaç foto atar mısınız merak ettim
çok latince be hocam türkçe yokdaha kitap yok kargodalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocanın slayttan 1 sayfa
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yaklasık 10 sene önce mezun oldum (son lise hemşire grubundanım). Şuan ne kaldı dersen bilgi olarak çoğu yok diyebilirimHemşirelik 1. sınıfım. Fizyoloji ve anatomi kitabım var ama video izleyerek daha iyi verim alıyorum boş boş okumadansa. Dr biyoloji anlatımını çok seviyordum o tip kanal var mı?
katılıyorum hocam , benimde annem sağlık lisesi mezunu ve biyoloji mezunu ancak anatomiye dair hiçbir şey hatırlamıyor , ayt bio'dada hiç işime yaramıyorYaklasık 10 sene önce mezun oldum (son lise hemşire grubundanım). Şuan ne kaldı dersen bilgi olarak çoğu yok diyebilirim. Kendimi arada deneyimli baytar olarak görüyorum. Her uygulamayı biliyirum pratik %100 fakat teorik bilgi baya düşük.
Bu ne ya. Her kelime İS ve US ile bitiyor.daha kitap yok kargodalar
hocanın slayttan 1 sayfa
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
reis sende katılmışsın pp tarikatınaDoğru ben de anlamıyom zaten