20.000₺ Her Şey Dahil 0 Bilgisayar Önerisi

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
548
bir arkadaşın monitör klavye vs. de dahil 20000 bütçesi var 0 istiyor (ikinci elde daha iyisi toplanır evet ama dinletemedim) hikayeli / rekabetçi karışık oyun amaçlı sistem. aklımda r5 5600 ve arc a750 var bütçeye sığar mı bilmiyorum. önerisi olan varsa yazarsa sevinirim

var mı öneri

Piyasa stabil değil ama şu videoyu izlettir 1 ay önce çekilmiş. En azından mantığı anlasın.

Gaming gecesine gelebilir takip edin bu gece 22 de incehesap ta

ekran klavye felen dahilse epey zor işin zor bulursun sakın trendyoldaki değişik sistemlere para veip çöpe atma paranı 4 5 ay daha bekle biraz daha koy adam akıllı bir şey al.

bir arkadaşın monitör klavye vs. de dahil 20000 bütçesi var 0 istiyor (ikinci elde daha iyisi toplanır evet ama dinletemedim) hikayeli / rekabetçi karışık oyun amaçlı sistem. aklımda r5 5600 ve arc a750 var bütçeye sığar mı bilmiyorum. önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
trendyol pc ekstra rgb ile 500 fps garantili

ekran klavye felen dahilse epey zor işin zor bulursun sakın trendyoldaki değişik sistemlere para veip çöpe atma paranı 4 5 ay daha bekle biraz daha koy adam akıllı bir şey al.
yok o kadar değil zaten ikinci ele ikna ettim sanırım şu anda biraz daha rahatladım ona bakıyorum

O arkadaşına dw turbox fln gibi markalra bulaşmasın ve bu fiyata sıfır alınmaz parası çöp olur ikinci el iyi bir sistem gelir

O arkadaşına dw turbox fln gibi markalra bulaşmasın ve bu fiyata sıfır alınmaz parası çöp olur ikinci el iyi bir sistem gelir
ikinci ele ikna ettim hocam öneriniz var mı

ikinci ele ikna ettim hocam öneriniz var mı
Var ryzen 5 5600 işlemci b450-a520 chipset anakart 16 ram 6700xt ekran kartı ssd veya hdd o sizin arkadaşa bağlı böyle bir kasa 14 civarına gelir kalan parçalar monitör fln uygun fiyata halledilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri